Kesäpäivää maksimekossa ja farkkutakissa

Joko kyllästytte mun kesähehkutuspostauksiin? Toivottavasti ette, vaan toivon, että muutkin on ottaneet ilon irti auringosta ja lämmöstä! Eilen suunnattiin Alban rantaan ja ajoitus oli täydellinen, koska päästiin näkemään Ilmavoimien Midnight Hawks -taitolento-osaston lentonäytös. Lutakonaukiolla oli kuulemma ollut Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertue, jonka ohjelmaan lentonäytös kuului. Kuvista ei näe, miten huikeasti ja millaisella jylinällä lentokoneet kaartelivat ja aikamoisia huimapäitä täytyy lentäjien olla. Täytyisipä muuten katsoa pitkästä aikaa Top Gun :D

Päästiin myös seuraamaan läheltä Jyväsjärvi-soutuja, sillä kisakeskus oli hotelli Alban rannassa. Eipä tuossa oikeastaan mitään seuraamista ollut, sillä veneet lähinnä vain pyörivät, kävivät rannassa, lähtivät uudelleen, välillä meni jokin pienempi vene, missä oli vain pari ihmistä, jotkut soutivat tosi kovaa ja jotkut näyttivät sunnuntaimelojilta. Mutta kivahan noita veneitä oli katsella ja ihmetellä ja taaperokin bongaili itselleen tärkeitä asioita, kuten keltanen tetä (=huomioliivi päällä), tätijjä uikkaji pääjjä, pajjon powukkaa veneehhä. Tuota tasoa oli oma ymmärryksenikin soutukilpailuista ja joku soutuun perehtynyt voisi valaista, mitä kisoissa oikein tapahtuu. 

Uskotteko, että juhannus on viikon päästä? Ja kesäkuu jo yli puolivälin! Minusta tuntuu kyllä ihan heinäkuulta, mikä kertoo ehkä siitä, että olen päässyt täysin sisälle lomafiilikseen! Luonto on nyt kauneimmillaan ja vehreimmillään ja voisin vain ihastella kesää. Niin kyllä eilen teinkin, sillä aika pitkään tuli istuskeltua rannalla ja vaan olla möllöteltyä. Tai no, samalla tietysti pidin silmällä taaperoa, joka lääräili ihan innoissaan hiekka-vesi -leikeissään.

Sitten pitkästä aikaa asukuvia! Olen löytänyt ihan täydellisen "kesäuniformun", johon kuuluu maksimekko, hattu, aurinkolasit, sandaalit, rento laukku ja viileyden varalta farkkutakki sekä asusteena erinäisiä koruja. Tämän raidallisen maksimekon löysin kävelykatukirppikseltä ja mekkoa on tullut pidettyä niin ahkerasti, että tällä menolla se on kulunut syksyyn mennessä puhki! Minulla on hyvin vähän raidallisia vaatteita ja tällainen mustavalkoinen raitamekko on vaate, jonka tyyppistä minulla ei ole koskaan ollut. Mekko on ihanan pehmeä, malliltaan vartaloa imarteleva ja erittäin mukava päällä sekä sopivan lämmin juuri näille keleille. 

Maksimekko ja farkkutakki on yhdistelmä, joka on tullut jäädäkseen, vaikka mietinkin, että olisiko jokin muu takki tyylikkäämpi. Olisi, mutta farkkutakki on huoleton ja juuri passeli kesätakki rentoon keäoleiluun.

Laukku on ihan huippu kirppislöytö, samalta myyjältä kuin  mekko. Löysin vihdoin viimein tällaisen pienen olanylilaukun, joka sopii moneen menoon ja johon mahtuu yllättävän paljon tavaraa!

Korut, kello ja aurinkolasit ovat mistäs muualtakaan kuin Avonilta! Aurinkolasit tilasin kokeillakseni, sopiiko minulle tuo trendikäs pyöreä malli ja sopiihan se! On hirmu piristävää pitää jotain tuollaista, mikä poikkeaa omasta totutusta tyylistä. Lasit on kyllä ihan oman väriset ja tuntuu omilta, sillä kun tulin illalla kotiin, niin tajusin, miten huomaamattomalta näiden aurinkolasien pitäminen oli tuntunut. Istuvat siis päähän hyvin ja linssin tummuus on erinomainen, ei liian tumma, kuten vahvuuksilla varustetuissa Polaroid-laseissani eikä liian vaalea, kuten monissa halpislaseissa. Tämän kesän koruvillitykseni taitaa olla mustan ja kullan yhdistelmä.

Mitä tykkäätte asusta? Onko maksimekko + farkkutakki liian 2013? Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi? Minä lähden just kaupungille ja huomenna on Keljon kauppakeskuksen peräkonttikirppis eli jos kirppistelyt innostaa niin tuu ostamaan tai myymään :) Aurinkoista kesäviikonloppua :)

Kommentit

 1. Tosi kiva asu, sekä farkkutakilla että ilman! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juhannuksena tähän täytyy varmaan lisätä pitkät kalsarit ja sadetakki :D

   Mukavaa juhannusta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)