Kosmetiikka-arvontavinkki

Moikka pitkästä aikaa! Nykyisin saan aloittaa kaikki blogipostaukseni sanoilla pitkästä aikaa, koska liian harvoin ehdin tänne kirjoittelemaan. Tilanteeseen on odotettavissa parannusta lähiaikoina, sillä olen viime aikoina topistautunut* monessa asiassa ja olen varma, että aivan pian blogi ja moni muukin asia rullaa kuin ennen. Vähän turhaan pitkään onkin ollut risuja mun elämän fillarin pinnojen välissä, tie liian mutkainen ja töyssyinen ja liikaa kuormaa tarakalla, mutta nyt alkaa helpottaa! 

*savolainen ilmaisu, joka tarkoittaa itsensä ottamista niskasta kiinni

Pari pohdiskelukategoriaan kuuluvaa aihetta on nyt mielessä, mutta nyt en kirjoittele niistä vaan tulin vinkkaisemaan arvonnasta, joka on käynnissä Facebookissa Avon-sivullani. Arvontaan EI siis voi osallistua täällä blogissa vaan VAIN Facebookissa. Facebookittomista blogin lukijoista tämä voi tuntua epäreilulta, mutta blogiinkin on tulossa arvontaa myöhemmin. Minä tykkään kosmetiikka-arvonnoista, mutta olisiko teillä, hyvät lukijat, jotain toivomusta arvontojen suhteen? Tai blogin suhteen ylipäätään? Kosmetiikkapostauksia on toivottu ja niitä olisi ihana kirjoitella, mutta koska päivitän kosmetiikkajuttuja Facebookin Avon-sivulleni ja Instagramiin @nainentummissa, niin en ole täällä paljonkaan aiheesta kirjoitellut.

Jos haluat seurata Facebookissa kauneus- ja hyvinvointiaiheisia päivityksiäni ja osallistua kuvassa olevan jalkojenhoitosetin arvontaan, niin klikkaa TÄNNE ja voit voittaa ihanantuoksuisen, 30 euron arvoisen Vanilla Berry -jalkojenhoitosetin. Settiin kuuluu:

♥ rentouttava jalkakylpyneste
♥ kuorintavoide 
♥ pehmentävä kosteusvoide 
♥ sydämenmuotoinen pesusieni

Koska kyseessä on ystävänpäiväarvonta, niin arvonta suoritetaan 14.2. klo 18.


Mukavaa ja rakkaudellista uutta viikkoa ♥


Kommentit