Lumijo-koruarvonnan voittajat

Lumijo-koruarvonnan voittajat on arvottu todistajan läsnäollessa (itse asiassa kahden, mutta taapero ei ehkä ole ihan pätevä todistaja :D) ja nahkakäsikorukoru lähtee Ullalle ja avainkaulanauha Nelliinalle. Voittajiin on oltu yhteydessä.

Käytin taas suntuubin arvontakonetta, joka on nopea, helppo ja kätevä. Kunhan vielä oppisin tekemään ruutukaappauksen, ettei tarvitsisi erikseen kameralla kuvata ruutua ja liittää tietokoneelle... Teen tämänkin varmaan jotenkin vaikeasti ja jos joku tietää tavan, miten tehdään ruutukaappauksia, niin voi kertoa minulle! Mutta tässä todistusaineistona kuva arvonnan lopputuloksesta:♥ Paljon onnea voittajille ♥ 
♥ Kiitos Lumijo-korulle mahtavasta yhteistyöstä ♥

Ajattelin, että en yhdistä tähän postaukseen höpötystä, mutta en voi olla jakamatta riemua siitä, että tänään satoi ensilumi! Juuri kun aamulla oli laahustanut keitetyn spagetin oloisena töihin ja pohtinut, että lokakuu jäytää elämäniloa ja jaksamista. Sitten työpaikan pihaan päästessä huomasin, että aurinko paistaa, töissä tapahtui monia kivoja juttuja, kotona oli mukavaa, vaikka olin uupunutväsynyt ja oli mahtavaa nähdä taaperon lumihämmästys. Nyt menen vielä kuorruttamaan suklaakakkua, jota tarjoilen huomenna töissä. Niin, ei kai tämä lokakuu sitten niin näivettävä olekaan :) 

Kommentit

 1. Etsi Käynnistä-valikosta Leikkaustyökalu, sillä saa kätevästi rajattua vaan sen alueen, jonka haluat kaapata (myös koko ruudun). Toinen vaihtoehto on koko ruudun ottava PrintScreen-nappi, joka löytyy näppäimistöstä lyhyenteellä prt sc, mutta nämä kuvat pitää liittää johonkin kuvankäsittelyohjelmaan Liitä-toiminnolla, joten ite käytän tuota Leikkaustyökalua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskitoskiitos! Tämä auttoi jo paljon. Tarvitsen koulutuksen nimeltä "Tietotekniikka for dummies" :D

   Poista
 2. Moikka! Laitoin sulle vastausmeilin, mut tulikohan perille?
  T. Nelliina

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)