Bloggaajien ja vähän muidenkin Avon-kauneusilta

Eilen oli Kansainvälinen tyttöjen päivä ja päivän teemaan sopi täydellisesti Avon-tapahtuma, joka järjestettiin yhdessä avonilaisten ja JKL-blogien kanssa. Paikalle oli kutsuttu bloggaajien lisäksi myös Avonin tiiminvetäjiä ja mukana oli myös kavereitani, joita aika viime tipassa pyysin. Minulta kysellään jatkuvasti Avon-kutsuja, koska naiset haluavat "hömpötellä" ja suurin osa naisista tykkää kosmetiikasta ja sitäpaitsi aina on henkisen hyvinvoinnin kannalta tärkeää kokoontua naisporukalla. Minulla on nyt ainakin hyvin naisenerginen ja iloinen olo ja vaikka itse olin tapahtumaa järjestämässä ja järjestämiseen liittyy aina ylenmääräistä touhotusta ja säätöä, niin silti koen, että olen päässyt nauttimaan arkea piristäneestä illasta. On aina mukavaa tavata uusia ihmisiä ja on myös kiva päästä tutkimaan kosmetiikkatuotteita. Tällaista tapahtumaa voin käyttää myös verukkeena sille, että saan leipoa herkkuja ja testailla uusia reseptejä. Tuolle harrastukselle kun ei nykyisin oikein tahdo löytyä aikaa.

Illan aluksi Avonin maajohtaja Eeva Niinimäki esitteli meille Avonin historiaa ja toimintaa. Hän näytti meille ensin This is Boss Life -videon, joka on osa Avonin uutta #BeautyBoss -kampanjaa. 130 vuotta sitten kun Avon perustettiin, naiset alkoivat hankkia omaa toimeentuloaan ja luoda taloudellista vapautta ja edelleenkin naisilla on sama tavoite - tasa-arvoa, itsenäisyyttä, riippumattomuutta ja myös vapautta, kiitos! #BeautyBoss -kampanjan ideana on rohkaista naisia tarttumaan oman elämänsä ohjaksiin. Video on hyvin energinen, innostava ja jopa voimaannuttava ja kohdassa, jossa lauletaan "I'm a multi-tasking mama" purskahdin nauramaan ja vieressä istunut ystäväni pukkasi minua kylkeen. Jos joku vielä kysyy minulta lyhyttä määritelmää itsestäni niin aion käyttää tuota. Video on hauska ja minä, joka aina vaan inspiroidun Avonista, tykkäsin erityisesti kohdasta: "I'm a boss, oh as long as I got Avon and the newest shade of gloss. I've got passion, can't you see, 'cause my future is up to me." Tuo kolahti myös siksi, että tässä syksyn pimeyden hiipiessä meinaan aina jotenkin hukkua itseltäni ja tarvitsen kaikenlaista buustausta. Eilisessä tapahtumassa tulikin kaamosväsymyksen poistavaa buustausta ja haluaisin kovasti kertoa erään uutisen, mutta jätetään asian julkistaminen hetkeksi aikaa odottamaan...

Tapahtuma järjestettiin Mankolan koululla, koska jos opettajalta kysytään paikkaa, missä voi järjestää jotain, niin hän ehdottaa aina koulua. Kuvissa näkyvä kotitalousluokka on minun luonnollinen elin-ja toimintaympäristö työpäivinäni ja joskus vapaa-ajallakin, kuten eilen.

Illan ohjelmassa oli Avonin ja tuotteiden esittelyä, meikkauksia, käsihoitoja ja kynsilakkabaari sekä tietysti skumppaa, kahvia ja herkkuja. Kauneuskonsultit ja tiiminvetäjät esittelivät tuotteita ja kertoivat Avonista ja muutama osallistuja innostui ottamaan itselleen Avon-tunnukset, joilla pääsee tilaamaan tuotteita. Toivon, että Avon inspiroi heitä yhtä paljon kuin minua! Illan päätteeksi järjestettiin arvonta, jonka palkintona oli Nutra Effects - ihonhoitosetti ja yksi onnekas lähti kotiin iloisena siitä, että oli kerran elämässään voittanut jotakin.

Sain kerrankin otettua kuvat ennen kuin tapahtuma alkoi ja ajattelin, että saan sitten keskittyä kaikkeen muuhun kuin kuvaamiseen. Niin todella keskityin, sillä en ottanut kuvaa meikkaajista työssään enkä kuvannut osallistujia ja paljon muutakin jäi ikuistamatta - en tiedä, mitä oikein haahuilin, kun en lähtenyt ollenkaan älyämään kuvaamiskohteita. Ihmisistä ei olisi voinutkaan ottaa kuvia, sillä joka toinen oli sellainen, joka ei halunnut tulla kuvatuksi. Mutta kun kyse on tapahtumasta, jossa on melko paljon ihmisiä, olisi ihan maalaisjärkistä, että kuvattaisiin heitäkin eikä vain tavaroita... Mutta ehkä joskus on hyvä pitää kameraa sivussa ja keskittyä jutusteluun, kahvin tarjoiluun, kynsien lakkaamiseen ja kaikkeen muuhun mukavaan.

Esillä oli runsaasti Avonin tuotteita eri tuotekategorioista. Avonin tuotevalikoima on ihan käsittämättömän laaja ja esillä voi olla vain pieni osa kaikesta. Tällä hetkellä eräs Avonin trendikkäin ja ajankohtaisin huipputuote on vastikään lanseerattu Kenzo Takadan Avonille suunnittelema Life-tuoksu, jonka kaikki iltaan osallistuneet saivat mukaansa. Aika hulppea ja luksus osallistumislahja, etenkin kun kassissa oli lisäksi silmämeikinpohjustusvoide ja testereitä (sekä tietysti Avonin kuvastot). Suuret kiitokset Avonille upeasta lahjasta!

Jos minun pitäisi valita tuoteryhmä, joka kiinnostaa minua eniten, olisi se meikit. Vaikka olisin siloihoinen ja luonnonkaunis eli en tarvitsisi meikkiä piirtääkseni itselleni naaman, meikkaisin varmaan silti! Minun pitää aina hillitä itseni, etten ostele uutuusmeikkejä ja hurahda toinen toistaan ihanampiin luomiväripaletteihin ja huulipuniin. Onneksi Avonin meikit on niin edullisia, että voin jotain ylimääräistä ostaa ilman konkurssiin menemistä!

Avon-konsultiksi ryhtymisen jälkeen elämäni on helpottunut siinä mielessä, että olen hankkinut Avonilta kosmetiikan lisäksi myös korut, asusteet ja vaatteitakin sekä paljon muuta eikä minun ole tarvinnut ravata kaupoissa. Tässä postauksessa esittelin arjenpelastajalaukun ja Avonilta on löytynyt myös monta muuta arjenpelastajaa, kuten laukunjärjestelijä (eli pikkulaukku, joka laitetaan laukun sisään). Eilen päälläni ollut musta mekko oli Avonilta ja itse asiassa kaikkia asusteet, korut ja kengätkin... Hitsi, eipä tullut mieleen ottaa asukuvaa, mutta tässä kuvaa esillä olleista tuotteista. 

Eräs tällaisen tapahtuman tärkein anti (ainakin minunkaltaiselleni kulinaristille) on tarjoilut ja yhden osallistujan sainkin houkuteltua paikalle kertomalla, että tarjolla on huippuhyvää suklaakakkua. Koska minulla oli valmisteluihin aikaa hyvin vähän, niin en voinut tehdä mitään ihme piperryksiä vaan piti mennä siitä, mistä aita on matalin. Rieskarullat on aina hyvä vaihtoehto ja tällä kertaa täytteenä oli pestoa, salaattia, tomaattia ja aurinkokuivattua tomaattia. Pestoa en voi suositella rieskojen väliin, koska se on liian kosteaa ja öljyistä ja se tulee rieskoista läpi, jolloin rieskat repeää helposti. Opin myös sen, että täytteen tulisi olla tahnamaista, koska irtonaisempi täyte ei pysy välissä. Tulipahan tämäkin testattua. Rieskarullien vieressä on suolaiset cheddar-keksit ja nyt tuotekehittelyni suolaisten gluteenittomien keksien osalta alkaa olla loppusuoralla. Nuo ovat nimittäin ihanan rapsakoita, maukkaita ja sopivan suolaisia ja mikä parasta, ne eivät vaikuta gluteenittomilta "hiekkakakkusilta".

Nämä herkullisen vaaleanpunaiset muffinit ovat gluteenittomia kinkku-paprika-sipulimuffineja ja vaaleanpunaiseksi värjätty valkosipulituorejuusto-voikuorrute kyllä hämäsi monia luulemaan, että kyseessä on makea leivonnainen.

Vaahtokarkkeja olen tekemässä aina joka paikkaan ja ne ovatkin bravuurini. Minä en koskaan kyllästy tekemään niitä eivätkä ihmiset koskaan kyllästy syömään niitä! Loput tarjosin tänään rakkaille oppilailleni, joita olin ensin rääkännyt terveystiedon kokeella.


Vaahtokarkkien lisäksi makeana tarjottavana oli gluteeniton punajuuri-suklaamutakakku. Täytteenä oli Nutellaa + kauravispiä ja kuorrutteena kookoskermasta keitetty kinuski. Ajatukseni kakun maidottomuudesta kaatui siihen, että päätin laittaa täytteeksi Nutellaa ja päälle valkosuklaata. Tämän kakun ohjeen kirjoitan ylös, koska tämä oli aivan tajuttoman hyvä - "parempaa kuin seksi", sanoi eräs osallistuja! Tummaa suklaata, kinuskia, suolapähkinöitä... sehän on kuin Snickers!

Haluan kiittää lämpimästi kaikkia tapahtumaan osallistuneita! Kiitän erityisesti hannamaria-blogin Hannaa, joka ylläpitää JKL-blogit -yhteisöä ja on aktiivisesti auttamassa erilaisten tapahtumien järjestämisessä ja koollekutsumisessa. Erityiskiitokset lähtee myös Avonin Eevalle, aluemyyntipäällikkö Miialle ja tiimijohtaja Hannalle, jotka hekin ovat aika multi-tasking -naisia! Oli mahtavaa olla mukana järjestämässä tällaista tapahtumaa! Eipähän tarvitse harmitella, että miksi täällä ei koskaan järjestetä mitään tällaista. Harmi siitä, että kaikki kiva tapahtuu Helsingissä, oli yksi syy siihen, miksi halusin ryhtyä iltaa järjestämään. 

Ennen tapahtumaa vannoin, että tämä saa olla viimeinen juttu, mitä lähden puuhaamaan, mutta eilen oli jo puhetta siitä, että otetaan uusiksi ja innostus jäi kytemään. Noin minulle käy aina. Tämän päivän aikana tuli paljon kyselyitä illasta ja monet harmittelivat, etteivät olleet päässeet mukaan ja lupaan, että jonkinlaista tapahtumaa on tulossa, joten seurailkaa blogia ja myös Avon-sivuani facebookissa: https://www.facebook.com/avonminttumaaria/!

Kommentit

  1. Oli tosi mukava ilta, kiitos sen järjestämisestä! :) Itseänikin on harmittanut tapahtumien pito pääosin tuolla etelässä (minkä sinänsä ymmärrän), joten on ihana että täällä meilläkin tapahtuu! :) Pysytään kuulolla ;)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun olit mukana ja jaoit tapahtumakutsua :) Yhteen hiileen puhaltaminen on mielestäni tärkeää, että saadaan tällaisia tapahtumia järjestettyä.

      Toivottavasti nähdään pian :)

      Poista
  2. Ihana kuvia! :) Ja tosi nätti tuo mekko, näitä Avonin vaatteet on niin ihanat :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)