Nainen valkoisissa

Elokuu hyökkäsi aivan yllättäen kehiin ja olen shokissa - lähes akuutin kriisiavun tarpeessa. Mutta minun käsittääkseni elokuu on vielä kesäkuukausi, koska näin lyhyelläkin matematiikalla laskettuna neljä vuodenaikaa tarkoittaa sitä, että jokainen vuodenaika kestää kolme kuukautta. Ei siis hätää, kesää kestää vielä kuukauden!  Mutta nopeasti nämä kaksi edellistä kesäkuukautta ovat menneet!

Olin kesän alussa viisas päättäessäni, että en ostele läjäpäin kesävaatteita - käyttämättä olisivat jääneet! Joitain ostoksia tein ja niistä kerroinkin täällä. Tämän kesän suosikkivaatteeni on ollut valkoinen mekko, jonka ostin Helsingin reissulla Mangosta. Harvoin tulee sellaista vaatetta, jonka voisi ostaa kahdessa eri värissä, mutta tämän kohdalla olisin voinut ottaa valkoisen lisäksi jonkin värillisemmänkin version. Kaikenlaisia mekkohursteja olen omistanut, mutta näin täydellistä mekkoa minulla on ollut harvoin ja tästä tulee varmasti yhtä rakas kuin luottovaatteen virkaa toimittavasta mustavalkoisesta maksimekosta.

Niin, tässä siis pitkästä aikaa asupostaus! Asussa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä vaan kyseessä on kiva, kesäinen ja trendikäs asu, joka sopii moneen menoon ja tärkeintähän on, että minulla on asussa mukava olo. Asukuvien ottaminen on aina yhtä haastavaa ja tämä kuva näyttää siltä, että kuin olisin harjoitellut poseerausta ja ihan asettautunut kuvaan. Vikkeläsorminen kuvaaja räpsäisi kuvan silloin, kun en keskittynyt ollenkaan ja ihan hämmästyin, että olinko todella tuollaisessa asennossa. Asukuvat pitäisi aina ottaa kuvattavalta salaa, niin onnistuisi hyvin :D
Hattu Pieces
Mekko Mango
Kaulakoru Italiasta, tuli erään topin mukana
Reppu Barcelonasta, jostain pikkuputiikista
Kengät Citymarketista
Rannekoru Oriflame
Kello DKNY


Kuten edellisessä postauksessa kerroin, niin vaate- ja kenkävarastoni alkaa olla aika vanha. Toisaalta olen ylpeä siitä, että olen pärjännyt vuosia samoilla kengillä ja takeilla, mutta toisaalta esim. lauantaina viihteelle lähtiessäni tajusin, ettei minulla ole yksiäkään siistejä ja hyviä korkkareita! Siis sellaisia pinkkejä peruskorkkareita, jotka menee niin vanhempainillassa kuin baarissakin. Kesäsandaalinikin ovat iänikuisia ja tänä kesänä olenkin kiinnittänyt huomiota ihmisten sandaaleihin ja päätin, että haluan itselleni jotkut muodikkaat sandaalit. Noh, eihän sellaisia löydy kovin helposti, koska minulla on aina niin tiukat kriteerit. Valkoisen mekon ostettuani sain jostain päähäni, että haluan ruskeat hapsusandaalit. Alennusmyynneistä löysinkin parit sellaiset, mutta ne oli jalalle tosi huonot tai en muuten vaan tykännyt. Sitten eräänä iltana pyöräilyreissun ohessa menin Citymarketiin ja tadaa, siellä ne minua odotti! Cittarissa oli monet kivat kengät, mutta näihin päädyin, koska nämä olivat parhaat jalassa ja täyttivät kaikki kriteerini. Yleensä en pysty pitämään littapohjaisia kenkiä, mutta jostain syystä nämä tuntuivat hyviltä jalassa. Sandaalit on sopivan hippihenkiset, ne on sekä muodikkaat että ajattomat ja näillä varmaan läpsytellään menemään seuraavat pari kesää. Hintaa sandaaleilla oli 24 euroa, joten en edes miettinyt, että ostanko sandaalit vai en vaan heitin ne samantien ostoskoriin ja olin taas aivan ylionnellinen.

Valkoisen ja ruskean yhdistelmästä olen tykännyt aina ja mielestäni se sopii kesään. Toki ikisuosikkini turkoosikin kävisi oikein hyvin valkoisen mekon kanssa. Tänä kesänä olen käyttänyt tosi vähän turkoosia, mutta ehkä vaihtelun vuoksi hyvä niin, koska aika monta kesää olen asustanut itseni kaikella vedellisen värisellä. Olen tänä kesänä käytänyt vähän liikaa mustia vaatteita ja valkoinen mekko on virkistävää vaihtelua. En kuitenkaan ole niin ihastunut valkoiseen, että vaihtaisin blogin nimeksi Nainen valkoisissa.

Mitäs tykkäätte asusta? Ja jälleen kerran otan vinkkejä vastaan eli miten asustaisitte tätä mekkoa, sopiiko tämä esim. sinisten farkkujen päälle ja millainen takki tuohon kävisi? 

Kommentit

  1. Kiitos :)

    Farkkutakki tuohon sopisikin, pitäisi olla varmaan vaan sellanen niukka malli, joka tulee vähän vyötärön yläpuolelle. Hitsi, en ole käyttänyt farkkutakkia tänä kesänä ollenkaan, joten täytyypä nyt korjata asia :)

    Jos löytäisin ne mustat (tai pinkit) korkkarit jostain, niin niitten kanssa voisin laittaa mustan nahkarotsin. Tätä kesämekkoa aion käyttää syksymmälläkin ja silloin tuo nahkatakki sopii hyvin. Täytyy testata myös sitä kummallista muotiyhdistelmää, jossa tällaiseen kevyeen mekkoon yhdistetään ronskit syyskengät ja/tai paksu neule.

    VastaaPoista
  2. Oikein kiva ja kesäinen asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!

      Olipa hyvä, että on tullut oltua kesäisissä vaatteissakin... Nyt on nimittäin niin pimmeetä ja syksyistä, että ihan kaihoten katson tuota asua! Tosin käytin mekkoa jo sinisten farkkulegginssien kanssa ja se kokonaisuus toimii syksylläkin.

      Poista
  3. Todella kiva, boheemihenkinen asukokonaisuus! Tuon voisi pukea vaille festareillekin. :)

    There will be sunshine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Just, boheemi oli se sana, joka tätä asua kuvastaa :) Tää olis kyllä oikein kiva festariasu, puuttuu vaan ne festarit :D :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)