Konjac Sponge -arvonnan voittajat

Yömyöhäinen moi! Meni todella yötöiksi, sillä aikomukseni päästä nukkumaan ajoissa kariutui siihen, että taapero oli ilta-aktiivinen enkä päässyt tekemään töitäni ja blogihommia ynnä muuta riittävän ajoissa. Nyt siis vain lyhyt informaatioasia!

Cosmeryan kanssa yhteistyössä järjestetyn Konjac Sponge -arvonnan on voittanut 

Äiti, kehystetääks tää -blogin Jonna 
ja henkilö, jonka sähköpostiosoitteessa on sana pifitti

Voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostilla. Onnea voittajille :)

Arvonta suoritettiin virtuaalisella arvontakoneella ja tässä siitä todiste. Tällä kertaa en käyttänyt lapsityövoimaa eli taapero-onnetarta vaan turvauduin netin arvontakoneeseen, jonka ansiosta minun ei tarvinnut kirjoitella osallistujien nimiä paperilapuille.


Arvontapostausta, jossa kerrotaan Mullistavaa tietoa ruusufinnistä, on luettu ahkerasti ja kiitänkin lukijoita aktiivisuudesta ja hyvästä palautteesta sekä niistä monista ihonhoitovinkeistä ja vertaistuesta, mitä kommenteissa on jaettu. 

Ihonhoidon ihmesienestä on tullut paljon kyselyitä ja yleisin kysymys on, että auttaako se oikeasti. Joiltain hyväihoisilta olen kuullut, että sieni ei ole tehnyt oikein mitään, mutta jos iho on hyvässä kunnossa, niin en tiedä, mitä korjattavaa siinä edes olisi. En ole keltään kuullut huonoa palautetta ihonhoidon ihmesienestä vaan kaikki ovat kertoneet, että sientä on miellyttävää, mukavaa ja jopa hauskaa käyttää ja että se tuntuu puhdistavan ihon kunnolla, tasapainottavan ja jopa meikki näyttää paremmalta. Monet hyvin vakavasta ruusufinnistä tai muusta iho-ongelmasta kärsivät ovat ilmoittaneet tilanneensa sienen ja todella toivon, että sienestä olisi heille apua. Haittaakaan sen kokeilemisesta ei ole eikä sieni ole kalliskaan, joten vaikka sieni ei kävisikään, niin mitään suurta vahinkoa ei tapahdu. Minä vannon Konjac Spongen nimeen ja niin tekee moni muukin. Tänään olen nimittäin saanut runsaasti yhteydenottoja ruusufinniaiheesta ja yksi sun toinen on kertonut saaneensa apua Konjac Spongesta. Syy, miksi yhteydenottoja on tänään sadellut, selviää teille huomenna...

Kommentit