Toiveiden toukokuusta unelmien kesäkuuhun!

Kuukausi sitten kirjoitin hyvin päättäväisesti aiheesta Toiveiden toukokuu ja arvatkaa mitä? Toiveeni toteutuivat tai ovat ainakin toteutumassa. Toivoin omaa vapaapäivää ja sellaisia on tulossa eikä minua haittaa, että ne eivät sattuneet toukokuulle. Esitin toiveen fyysisen olon parantumisesta ja hitaastihan se etenee, mutta en ole enää niin heikossa jamassa kuin jokin aika sitten, vaikka edelleen olen omituisen puolikuntoinen ja jaksamaton. Päätin pysyä erossa kahvista ja parin kuukauden kahviaddiktio jäi pois ja todella ihmettelen, että mistä minulla silleen vippasi, kun innostuin kahvittelemaan. Esitin konkreettisen toiveen ulkopuolisesta lastenhoitoavusta ja se toteutuikin ja sillä oli minulle uskomattoman suuri merkitys arjen kannalta. Varasto ja parveke on siivottu, pakastin sulatettu ja montamonta muuta rästihommaa on tehty ja taapero on saanut leikkiä aivan ihanan hoitajan kanssa. Eräs toive oli rästihommien tekeminen, mutta en edelleenkään ole saanut kaikkia rästitöitä tehtyä, mutta nyt olen toitottanut, että pistän kesän alussa hösseliksi ja sitten voisin viettää vaikka ihan lomaakin ilman, että jokin tekemätön työ painaa mieltä. Ekstratoivekin toteutui ja kun kirjoitin toiveita toukokuulle, niin en todellakaan uskonut, että tulisi jokin yllättävä ja kiva tapahtuma. Kirjoitinpa vielä, että en tee asian eteen itse mitään vaan katson, mitä tapahtuu ja ajattelin, että ei varmaan tapahdu. Mutta kuinkas kävikään? Yllättäviä ja kivoja tapahtumia tulikin kaksi! Lähdin ex tempore kävelykatukirppikselle ja siellä käytyäni ajattelin, että tämä oli se toivomani tapahtuma. Varmasti olikin, mutta sitten yllärinä tuli kutsu taidenäyttelyn avajaisiin ja se on minulle isompi juttu kuin arvaattekaan.

Jokin aika sitten aivan kaikki tuntui menevän aivan päin pyllyä eikä mikään sujunut, ei siis mikään ja toiveiden toukokuun julistin siksikin, että tuntisin itse olevani oman elämäni ohjaksissa. En tiedä, johtuiko tuosta toiveiden toukokuusta vai mistä, mutta onneni alkoi kääntyä parempaan suuntaan. Lyhyen ajan sisällä on tapahtunut älyttömän paljon hyviä asioita ja kivoja pikkujuttujakin. Voitin Ristiaallokossa-blogin arvonnassa kivan pikkupalkinnon, voitin Ässäarvasta 5 euroa, sain kampaajalle ajan lyhyellä varoitusajalla, minulle tuli yhteydenotto blogiyhteistyöstä, yläkerran älämölönaapuri muutti pois ja laskeutui rikkumaton (mielen)rauha ja hiljaisuus, olen tavannut kivoja ihmisiä aivan yllättäen ja hammaslääkärikäynnillä sain tietää, että hampaissani ei ole yhtään reikää. Tuossa joitain esimerkkejä, mutta tärkeintä on se, että minulla on nyt parempi olo sekä henkisesti että fyysisesti kuin vähän aikaa sitten.

Toiveiden toukokuusta innostuneena ajattelinkin julistaa Unelmien kesäkuun. Se ei kyllä rimmaa yhtään, mutta unelma on sopiva jatke toiveelle, sillä pienistä toiveista on hyvä edetä suurempiin unelmiin. Koska toukokuu toteutti toiveeni noin hienosti ja sain enemmänkin kuin uskalsin toivoa, niin laitetaan nyt sitten enemmän panoksia peliin ja annetaan kesäkuun toteuttaa unelmat tai ainakin joitain niistä! Vaikka en oikeastaan enää edes unelmoi, koska elämä tuo eteeni ne asiat, mitä pitääkin tulla, niin silti minulla on joitain unelmia ja tavoitteita ja tottakai uskon, että ne voivat toteutua tai sitten voi toteutua vielä jotain paljon parempaa. En listaa tähän unelmiani vaan jätän tämänkin asian ns. Herran haltuun ja toivon, että unelmani toteutuisivat samalla tavalla kuin toukokuussa järjestyi monet pienet asiat. Olen päättänyt sen, että kesäkuusta tulee ihana, tapahtuu paljon kaikkea upeaa ja rohkenen nyt toivoa suuriakin juttuja! Iloista ja aurinkoista kesäkuuta kaikille :)

DREAM BIG!

Kommentit

 1. Ihanan aurinkoisesti ajateltu ja hyvä että on lähtenyt elämä nousuun! Pienilläkin asioilla voi olla todella iso merkitys :) Toivottavasti myös unelmat toteutuvat, tai ainakin osa niistä, koska pitäähän sitä aina ihmisellä olla joku unelma, jota tavoitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaapas, tänään taas tuli eräs ihana ylläri materian muodossa! Pitänee pistää täysi lappu lottoa vetämään :D :D

   Mua ihan itseä jänskättää tää unelmahomma, koska koko ajan on tunne, että jotain isoa tapahtuu eikä siihen mene enää kovin kauan.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)