Päivän asu: musta säkki ja sulkakoru

Uskokaa tai älkää, niin asupostauksia toivotaan jatkuvasti! Siis minulta, joka en edes pukeudu omasta mielestä mitenkään ihmeellisesti enkä ainakaan trendikkäästi, mutta monet haluavat nähdä vähän erilaista tyyliä ja saada inspiraatiota. Tänään olin lähdössä vyöhyketerapeutille ja vetäisin päälle vaan jotain. Sillä tavalla nykyisin pukeudun, sen kummempia miettimättä ja otan sitä, mitä löytyy, mikä mahtuu päälle ja tuntuu mukavalta.

Ystäväni linkitti minulle tässä yhtenä päivänä kuvan eräästä säkkimäisestä mekosta, joka oli ihan huipputyylikäs ja tietysti kehotin häntä ostamaan sen. Tänään kaivoin esille oman säkkini, jonka ostin jo viisi ja puoli vuotta sitten eräästä JKL:n pienstä vaateliikkeestä, jossa btw saa ihan tajuttoman huonoa palvelua. Tämä on muuten aika iso miinus tämän kaupungin pienille vaateputiikeille, joissa en ole koskaan saanut hyvää palvelua!!! Siinä on syy, miksi en tiettyihin kauppoihin mene enkä niitä suosittele kellekään. Mutta se siitä.

Tällainen omituinen pussimainen, taskullinen neule on siis kyseessä ja kun tämän ostin, niin tiesin, että tämä tulee olemaan minulla niin kauan, kunnes se kuluu puhki. Nyt vaate on vähän kulunut ja ensi syksynä siirtyykin työkäyttöön, mutta täytyy sanoa, että erittäin kestävä ja laadukas tämä neule on ollut ja kestänyt aikaa ja mielestäni se on edelleen ihan tyylikäs. Neule on myös lämmin ja siksi olenkin tätä paljon käyttänyt.

Kun neuleen ostin, niin painoin viisitoista kiloa vähemmän kuin nyt ja vaate näytti ihan erilaiselta päälläni. Nyt se - anteeksi suorasukaisuuteni - näyttää lihavan ihmisen vaatteelta. En ihannoi hoikkuutta, mutta jotkut vaatteet vaan näyttävät paljon paremmilta hoikkien päällä. Neule leventää hartioitani eikä imartele keskivartaloa - tosin pötköpötikässä ei mitään imarreltavaa olekaan. Tämä säkki on vain niin mukava, että haluan sitä käyttää ja kun oma vartalo on mikä on, niin en jaksa tehdä siitä mitään kompleksia.

Neuleen alla oli väripilkkuna pinkki paita, josta olen kirjoittanut täällä. Kevättä alkaa olemaan rinnassa, koska haluan laittaa jotain värikästä päälle. Syksyn ja talven kuljenkin mustissa vaatteissa jostain kumman syystä. Ja jos joku ihmettelee, että miksi minulla on aina vain yhdet ja samat kengät, niin siksi, koska on vain yhdet ja ainoat... No ei sentään, on minulla muitakin kenkiä, mutta nuo ovat vaan niin tyylikkäät, mukavat ja kätevät ja tottapuhuen ei minulla enää olekaan niin paljon kenkiä kuin ennen, koska olen viimeisen vuoden aikana heittänyt aika monta paria roskiin tai kierrätykseen.

Asun jujuna on kaunis, puinen kaulakoru, jonka sain ystävältäni joululahjaksi. Koru on Pauliina Rundgren Handicraftsin ja jos suomalainen mielenkiintoinen design kiinnostaa, niin katso googlesta tai vieraile Mikkelin Kenkäverossa, jossa tuotteita myydään. Tämän asun kanssa sopisi myös fuksianväriset AAVAma-korut ja tässä tuleekin päivän toinen koruvinkki, kannattaa nimittäin tsekata AAVAma-koruvalikoima.

Mekkohankintaa pohtivan ystäväni kanssa mietimme stailausasioita ja minä aloin taas haaveilla, että olisipa kiva, jos joskus pääsisi stailattavaksi tai jos joku osaisi ehdottaa minulle jotain uutta tyyliä. Toki itsekin etsin ja käytän uusia asuideoita, että mitään rajua muutosta en ole hakemassa, mutta jotain pientä vinkkiä olisi kiva saada. Siksi laadin Facebookiin stailaushaasteen ja jos haluat osallistua, niin käy tsekkaamassa blogini FB-sivut!

Mitä tykkäät tästä asusta? Omasta mielestä tämä on aika tätimäinen ja jopa tantta. Mutku mie niin tykkään tuosta säkistä!

Kommentit

 1. Ei tuo nyt liian tanttamainen asu ole, piristäähän pinkki tuota, MUTTA luulen että myötäilevät hihat olisi toimineet paremmin? Joku myötäilevähkö värikäs trikoo ehkäpä? Tai vaikea minun mennä sanomaan mitään, mutta tuo pinkki paita on itsessään jo niin ihana, että sitä ei tarvitse "piilottaa" toisen vaatteen alle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! Pussimainen vaate+pussimaiset hihat ei oikein sovi yhteen. Säkkiä olenkin pitänyt tiukkahihaisten paitojen kanssa, mutta koska minulla ei ole enää sellaisia kovinkaan paljon ja kaikki on mustia tai muuten vaan vääränvärisiä ja liian kireitä, (kuten violetti, josta tuli ihme pappifiilis :), niin laitoin tuon pinkin. Mulla on kyllä opittavaa pukeutumisesta ja juuri tällaiset pienet seikat vaikuttaa aika paljon ja itse kiinnitän muiden pukeutumisessa huomiota yksityiskohtiin ja siihen, että sopiiko jokin vai ei... Ja kuitenkin sitten itse tulee aina tällaisia pieniä tyylivirheitä.

   Pinkki paita on ihana, mutta tällä hetkellä sekin on niin tiukka, että käy vain aluspaidaksi.

   Poista
 2. Minusta tuo koru on tosi upea! Hihaton musta vaate voisi sopia hyvin, sen alla myötäilevät hihat, kuten HuggyHare ehdotti. Koru kuitenkin vie sopivan paljon huomiota, vaatteissa minusta on tärkeintä mukavuus, se että itse viihtyy niissä. Olen juuri itsekin pohtinut tyylinmuutoksen tarpeellisuutta, tai ylipäätään tyylin löytämistä, sen oman, eikä välttämättä trendien mukaisen. t: Riikka, tativihreacrafts@blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koru on kyllä upea ja se saakin varastaa asussa kaiken huomion. Ettei tule tårta på tårta -ilmiötä :)

   Mulle on monesti sanottu, että mulla on omintakeinen ja hyvä tyyli ja itsekin olen ihan tyytyväinen, mutta jotain pientä vinkkiä ja uudistusta kaipaisin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)