Make-up Blender -arvonnan voittaja ja viikkokuulumiset

No ei mennyt blogisuunnitelmat kuin Strömsössä... Viikko sitten perjantaina julkistin arvonnan ja ajattelin, että tietysti arvotaan voittaja heti kilpailuajan päätyttyä eli tiistaina. Nyt on jo sunnuntai eli luvattoman kauan on mennyt ja joku voisi käyttää jo sanaa blogitauko. Mutta katsokaas kun kävi niin, että lähdin viime sunnuntaina vanhempieni luokse eli paikkaan, jota nykyisin mummolaksi kutsutaan. Tulin kotiin tiistai-iltana ja keskiviikkona oli tarkoitus bloggailla. mutta mitenkäs bloggaat, kun netti ei toimi! Voiko nykyihmisellä olla pahempaa painajaista kuin se, että ei pääse nettiin?! Olin tilannut uuden nettiliittymän ja asennuspäivä oli siirtynyt ja vanha liittymä suljettiin sen mukaan, minkä olisi pitänyt olla alkuperäinen asennuspäivä. Toki puhelimessa netti on, mutta koska puhelimeni on niin surkea, niin bloggaaminen ei sillä onnistu. Torstaina yhdistelin tietokoneen nettiin puhelimeni kautta, mutta yhteys ei pelittänyt kunnolla. Ajattelin kuitenkin, että voin yhden pikaisen postauksen tehdä ja arpoa voittajan. En voinut, koska vauvan hammaskipuilu. Perjantaina sitten nettiasentaja tuli aamupäivällä ja iltapäivällä piti lähteä akuutisti yhteen välttämättömään paikkaan ja koko iltapäivä vierähtikin asioilla ja ilta meni taas vauvan kanssa. Sitten eilen aamulla tapahtui jotain huippua; sain vauvalle hoitajan illaksi. Eilen en ehtinyt muuta kuin askarrella synttärikortin illan juhlakalua varten ja puuhata jotain epämääräistä sipistelyä ja sitten pitikin jo valmistautua iltaan. Jos jossain pitää olla klo 18, niin se tarkoittaa, että minun on oltava valmis jo hyvissä ajoin, että ehdin syöttää vauvan, vaihtaa vaipat ja vauvan vaatteet, pakata hoitokassin ja yleensä ainakin puoli tuntia menee johonkin omituiseen pyörimiseen ja itsekin pitäisi ehditä syödä. Eilen päivällisenä oli omena, mutta illalla tuli mässättyä sen verran, että olen vieläkin ihan täynnä. Itseni saan kuosiin ihan ylinopeasti ja vaikka vaatemääräni välillä käy ahistamaan, niin eipä tarvitse miettiä, mitä laittaa päälle, koska aina löytyy jotain. Asupostaus tulossa myöhemmin, mutta en uskalla luvata milloin. Ensi viikolla on nimittäin kirppishommia ja vaikka sanoinkin, että en ehdi hinnoitella tavaroita, niin varasin pöydän lähistöllä olevalta kirppikseltä. Toivon, että joku tulisi minua ensi viikolla vähän jeesaamaan arjessa, jotta ehdin hinnoittelut tehdä ja kaikki muutkin asiat, jotka huutaa tekemistä. Joulukoristeitakin olisi kiva laitella ja tajusin juuri, että en ole ikinä jättänyt koristelua näin myöhään! Jospa joku kotitonttu laittaisi koristeet puolestani.

Vauvan hammaskipuilu on nyt helpottanut vähän ja ikenestä pilkistää terävä valkoinen kruunu, hammas siis puhkesi torstai-iltana. En tiedä, liittyykö vauvan nuhaisuus hammasteluun vai onko vauvalla jokin miniflunssa, koska hän on kovin räkäinen, rohisee ja yskii, äänikin on painuksissa ja pikkuinen on surkean uninen ja ihan hömelön näköinen. Kuumetta ei onneksi ole ja ihan virkeästihän vauva touhottaa, mutta hän vaatii normaalia enemmän syliä.

Mutta nyt siihen arvontaan. On vähän ikävää käyttää liian usein sanontaa "minun oli tarkoitus", mutta nyt vaan on niin, että minun oli tarkoitus kuvata reliaabeli ja validi arvontatilanne videolle. Kamerasta loppui eilen illalla akku enkä muistanut sitä ladata, joten tässä siis kännykällä otetut kuvat meidän huikeasta arvontatilanteesta, joka suoritettiin makkarin lattialla. Käytin perinteistä menetelmää ja kirjoitin osallistujien nimet lapuille. Vauva toimi onnettarena ja rohmaisi yhden lapun, jossa luki Elisabet. Make-up Blender lähtee siis Elisabetille, onnea voittajalle :).


Nyt toivotan hyvää ensimmäistä adventtia ja lähden leipomaan isänpäiväkakkua! Tällainen kiva kolmen viikon viive on elämässäni ja olisi aika jees, jos saisin joskus kirittyä viiveen kiinni... Joulua juhlin varmaan tammikuussa :D

Kommentit

  1. Jee! Kerrankin voitin jotain. :) "Arvontalaite" on kyllä sangen suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Arvontalaite" suoritti tehtävänsä hyvin topakasti :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)