The Liebster Award nro 2

Blogeissa kiertää kaikenlaisia haasteita ja The Liebster Award on kiertänyt jo pitkään ja minullekin se tulee toistamiseen. Haasteen ideana on tehdä pieniä blogeja tunnetuksi ja ainakin itse olen löytänyt tämän haasteen avulla muutaman kivan blogin, jota jäin seuraamaan. Haasteessa vastataan 11 kysymykseen, jotka haasteen antanut on keksinyt ja laaditaan uudet kyssärit 11 bloggaajalle. Minä olen nyt tosi mälsä enkä laita haastetta eteenpäin. Syykin on ihan ymmärrettävä: minulla ei ole nyt aikaa seikkailla blogimaailmassa, kun on tuo pieni ihmistakiainen ja nyt aika paljon kaikkea muutakin häsmäkkää ja rästityölistakin kasvaa kasvamistaan.

Kiitän kauniisti Kuiskauksia-blogin Niinaa, joka minulle tämän haasteen lähetti. Kysymykset olivat kivoja ja tykkään vastailla tällaisiin juttuihin. Tällaisten postausten avulla lukijat saavat myös vähän lisätietoa minusta ja ainakin minussa on sen verran uteliaan vikaa, että luen mielelläni myös muiden vastauksia.

1. Mainitse yksi asia, jonka aiot ehdottomasti tehdä tänä kesänä.
Minulla ei ollut minkäänlaisia kesäsuunnitelmia, koska elän nykyisin niin hetkessä. Ainoa suunniteltu juttu oli Savonlinnan reissu ja se tulikin tehtyä ja se olikin huipumpi reissu.

2. Mikä on lempijuomasi kesällä?

Vesi. Vähän heikkoa tuo juomapuoli minulla, kun en juo mehuja,  en limppareita enkä alkoholia enkä kahvia ja harvoin kaakaotakaan. Mitä jää jäljelle? Vesi ja maito. Joskus haaveilen polttavan helteisestä heinäkuun illasta, jolloin nautiskellaanja eksoottisen makuista drinksua, mutta kun alkoholittomia hyviä drinkkejä ei oikein tahdo mistään saada eikä helteitäkään ole, niin haaveiluksi jää.
"I wanna be where the sun is shining, amore mio..." Drinksut Gardajärven rannalla vuonna yksjakaks.
3. Entä kesän suosikkiherkkusi?
Suolaisisista grillatut pekoniin käärityt broilerit ja makeista erilaiset mansikkakakut. Sellaista mansikkakakkuohjetta ei varmaan olekaan, mitä en olisi kokeillut. Tuoreet marjat ovat aina kesän ykkösjuttu.

4. Valitsetko rantalukemiseksi kirjan vai lehden?

Lehden! Jonkin englanninkielisen muotilehden, ihan parasta reissu- ja rantalukemista.

5. Mikä on paras kesämuistosi viime vuodelta?

Ihan ykkösmuisto on se, että tulin raskaaksi. Sellaista kun ei joka kesä tapahdu :D 

6. Päivittyykö blogisi samaa tahtia kesällä, kuin muinakin vuodenaikoina?

Tänä kesänä ei, koska erinäiset itsestäni riippumattomat velvollisuudet vauvan ja muiden juttujen lisäksi ovat kutsuneet enkä ole välillä olut edes paikassa, missä netti toimisi kunnolla. 

7. Mitkä ovat kesäsi kolme tärkeintä kosmetiikkatuotetta?

+50 suojakertoiminen aurinkovoide,  Laveran vaalean kullan värinen luomiväri ja Oriflamen ripsari. Luomiväri ja ripsari ovat kyllä joka vuodenajan luottotuotteita.

8. Jos sinulle tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa ihan minne vaan, mikä olisi kohde?
Pitääkö valita vain yksi? Haluaisin uudelleen Pariisiin ja taas Amsterdamiin... Italiaan ja Espanjaan tahtoisin, Kreikassa en ole käynyt joten sinnekin olisi kivä päästä... Alpeille johonkin ihanaan kylpylään, haluaisin myös Kanadaan ja johonkin lämpimään. En osaa valita vain yhtä kohdetta, joten käykö vastaukseksi maailmanympärimatka?

9. Mikä on paras koskaan lukemasi kirja? Ja miksi juuri se?
Scarlett. Roskaksi haukuttu Tuulen viemää -jatko-osa on antanut minulle usein voimaa ja innostusta ja tartun kirjaan aina silloin, kun itsetuntoni on matalalla tai kaipaan muuten vaan "uskonvahvistusta". 

10. Mikä liikuntalajeista on suosikkisi?

Pyöräily ihan ehdottomasti, olen varsinainen himopyöräilijä, vaikka tänä kesänä pyöräilyt onkin jääneet aika vähiin. Enkä osaa selittää syytä, miksi pidän pyöräilystä, se on vain minun lajini.

11. Mikä on sinulle bloggaamisen kolme parasta antia? 
1. Lukijoilta tuleva palaute etenkin silloin, jos joku on saanut apua jostain jutustani.
2. Blogi kirjoittamisharrastuksena. Pidän kirjoittamisesta ja blogi on hyvä kanava pitää taitoa yllä.
3. Eri näkökulmien esilletuominen ja oman mielipiteen sanominen. Muuten kaikki jää vellomaan päähäni ja tuntuu, että pää poksahtaa.

Tässä siis vastaukset Niinan kysymyksiin. Pahoittelen vielä, etten jatka haastetta... Meni jo kuukausi siinäkin, että sain vastattua, mutta haasteita saa lähetellä! Seuraava haaste on eräs iso somehaaste, jonka aion pistää liikkeelle, mutta siitä juttua myöhemmin...

Hauskaa viikonloppua! Tämä on epävirallisesti viimeinen kesäviikonloppu, koska ensi viikolla alkaa koulut. 
Nyt ilo irti elämästä ja tekemään vielä kaikkia kivoja kesäjutskia :D

Kommentit

 1. Oli ilo lukea vastauksiasi! Kiitos, kun otit haasteen vastaan. :) Ehkä minunkin olisi aika lukea Scarlett, koska viime aikoina kirjat ovat jääneet puolitiehen, eivätkä ole säväyttäneet tarpeeksi... Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, vastasin kommenttiin jo kerran, mutta se ei ollutkaan ilmiintynyt tänne.

   Scarlett on ainakin siinä mielessä hyvä kirja, että se on kirjoitettu hyvin ja mukaansatempaavasti. Joidenkin mielestä alku on puuduttava, mutta ei kirjan tapahtumista ainakaan mun mielestä vaihtelua puutu :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)