Vappupäivän asun piristäjänä uusi Michael Kors -laukku

Milloin viimeksi olen julkaissut asukuvia? Siitä on vierähtänyt tovi! Julkaisematta on vielä raskausajan vaatteiden kollaasikin. Asukuvien puute ei johdu siitä, etteikö vaatteita olisi ollut nyt kuvattavaksi, mutta asukuvat eivät ole tulleet ihan ensimmäisenä mieleen arjen touhotuksessa. Monet kotona olevat äidit valittavat, että heillä ei ole kiinnostavaa kuvattavaa, koska ne kulkevat päivästä toiseen pieruleggareissa. Inhoan tuota sanaa ja myös kyseisiä vaatekappaleita... Mielipiteeni on sen, että ihminen, joka kulkee pieruleggareissa, ei arvosta itseään riittävästi pukeutuakseen paremmin. Minulla ei ole yksiäkään legginsejä ja kun tässä yhtenä päivänä satuin kulkemaan kahden lastenvaunuja työntelevän äidin perässä, niin ajattelin, että en millään kykene sisäistämään perusäitien pukeutumiskoodia. Heillä oli kumisaappaat, legginsit, ulkoilutakki ja trikoopipo eikä käsilaukkua ja minulla jotain ihan muuta... Mutta kukin tyylillään!

Toki jonkin asteinen käytännöllisyys minunkin pukeutumista sanelee, etenkin kun kroppani ei ole vielä tietenkään tokentunut raskauden jäljiltä. Eilen käytiin kaupungilla ja oli pakko pukeutua käytännöllisesti, mutta lähinnä sään vuoksi, koska piti varautua tuuliseen ja kylmään ilmaan (mielestäni on aina kylmää, kun on alle +25 astetta). Täytyi myös varustautua kävelemiseen, minkä vuoksi valitsin lättänät loaferit enkä korkeakorkoisia kenkiä ja se olikin ihan fiksu ratkaisu. Takkina oli ystävältäni saatu Espritin takki, joka onkin ainoa minulle mahtuva. Kuvakulma on sen verran imarteleva, etten näytä siltä kuin olisi vieläkin raskaana, mutta peilistä katsoessa vaikuttaa siltä, että en ole synnyttänytkään. Ja pidän edelleen äitiyshousuja. Monet viskaavat äitiyshousut mäkeen heti synnytyslaitokselta päästyään, mutta minäpä kävin ostamassa itselleni Babystylesta uudet supermukavat, mutta napakat Mamalicious-stretchfarkut, jotka istuivat täydellisesti ja jopa lahkeet olivat passelin pituiset. Mihinkään normihousuihin en vielä mahdu ja sitäpaitsi ihastuin äitiyshousuihin niin rajusti, että käytän niitä varmaan loppuikäni. Tavalliset farkut painavat ikävästi vatsassani olevia kiinnikkeitä ja kun ensimmäistä kertaa kokeilin äitiysfarkkuja, niin huudahdin, että miksei kukaan ole kertonut, että farkut voivat olla niin mukavat vatsaani kohtaan. Tällä hetkellä äitiysfarkuissa on myös se hyvä puoli, että napakka maharesori tukee höllyvää vatsaa. Eikä kukaan sitäpaitsi edes huomaa, onko kyseessä äitiyshousut vai ei, koska ihan tavallisilta mustilta farkuiltahan nuo näyttävät.

Asun piristäjänä toimi upouusi laukkuihanuus. Olen hinkunut pitkään pinkkiä laukkua, mistä on todiste tässä haaveasupostauksessa. Joitakin laukkuja olen tilannut ja lähettänyt takaisin, olen hypistellyt kaupoissa ja ollut viittä vaille ostamassa, mutta aina ollut sitä mieltä, että sävy tai malli on väärä, laukkua ei saa kunnolla kiinni, siinä ei ole hopeanvärisiä metalliosia tai laukku ei muuten vaan miellytä. Kun kaikkia kriteereitäni vastaava tummanpinkki Korsin laukku sattui TheOutnetistä löytymään reippaalla alehinnalla, niin pistin sen heti tilaukseen. Vaikka suosin kierrätystä, käyn kirppiksillä ja olen välillä liiankin harkitseva kuluttaja, niin en pääse koskaan laukku- ja kenkärakkaudesta eroon. Mikään himoshoppaaja en enää ole vaan ostan harvoin ja nautin harvoista ostoksistani  enemmän kuin ennen ja myös arvostan ja ihastelen niitä enemmän.


Eikös vaan näytäkin hyvältä tuo laukku? Asukokonaisuus olisi paljon mälsämpi mustan laukun kanssa. Minun makuuni asu on joka tapauksessa vähän mälsä, sillä sisäinen lapseni olisi halunnut ehkä vapun kunniaksi pukeutua johonkin hassuun asuun. 
Lakki: Fredrikson (aina muodissa)
Aurinkolasit: Chanel
Huivi: Dior
Takki: Esprit, ystävältä saatu
Laukku: Michael Kors
Housut: Mamalicious
Kengät Klingeliltä

Kommentit

  1. Tiettyyn päivään asti leggari-vastainen ihminen. (Mutten edelleenkään tiedä, mitä on pieruleggarit.) Sitten koitti aika, kun lapsesta tuli taapero. Päivät ovat telmimistä, kyykkimistä ja puuhaa täynnä. Jatkuva farkkujen tai muiden "siistimpien" housujen käyttö osoittautui hankalaksi ja epämukavaksi. Muutamat legginsit rantautuivat vaatekaappiini. Leggarit yhdistettynä tunikaan, pitkään neuleeseen tai mekkoon näyttävät ihan kivalta, ja koen olevani yhtä hyvin pukeutunut ja huoliteltu kuin ennenkin. Kiiltäväpintaisissa tai nahkaleggareissa saatan olla jopa aika "hot mama". :D
    Niin, ja aika usein oma käsilaukku saattaa jäädä kotiin, koska avaimet, puhelin ja kukkaro kulkee hyvin hoitolaukussakin. Ja onpahan yksi laukku vähemmän unohdettavaa leikkipuistoon tai kahvilan penkille. :) Mutta tuo sinun laukkusi on kyllä komea ja herkullisen värinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin kelpuuttaisin housujen näköiset tai riittävän paksut legginssit, mutta perusmustat näyttää mun mielestä pitkiltä kalsareilta :) Kun kotona kykkii, niin tokihan on oltava mukavat ja käytännölliset housut, mutta legginssit ei ole ainoa vaihtoehto. Mä tykkään käyttää mekkoa ja sukkikksia, mutta tämäkin on makuasia.

      Mä en ehkä tallaista hienostolaukkua ottaisi puistoon enkä pidä vaunulenkilläkään käsilaukkua, mutta muulloin mulla on aina laukku. Tosin vaunujen mukana tullut hoitolaukku on niin nätti ja kätevä, että käsilaukkua ei välttämättä tarvitsisi, mutta ilman käsilaukkua panikoin siitä, että missä lompakko-kännykkä-avaimet on ja hukkaan ne... En ole ainakaan vielä orientoitunut hoitolaukun käyttöön.

      Poista
  2. Ihana tuo laukku, onneksi löysit alennuksesta :) Ja tosiaan itse en käytä farkkuja/housuja juuri tuosta syystä, että painavat vatsaa erityisesti istuessa. Useimmissa vyötärö on juuri sillä tavalla alhaalla, että niiden takia minulle on pieni römppämassu päässyt tulemaankin, koska ylimääräiset painautuivat aina tehokkaasti vyötärön yli sen sijaan että olisivat jääneet puristukseen. Mekot ja hameet FTW.
    Ja mitä tulee legginsseihin, sukkahousut ajaa samaa asian ja voi rykäistä jonkin ei-niin-hienon mekon päälle. Tietysti jos ei omista mekkoja niin siinä tapauksessa legginssit voi olla ihan hyvä asia, mutta itse varmaan kääntyisin silti (julkisilla alueilla) sukkahousuihin ja mekkoihin ennemmin kuin legginsseihin ja tunikaan. Kotona nyt on ihan sama jos onkin pieruverkkareissa, voi rauhassa penskan kanssa takapihalla pyöriä vaikka kuralätäkössä jos siltä tuntuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa enemmän mekko-/sukkisihminen kuin tunika-/legginsihminen.

      Käytännössä ei kai useinkaan päällepäin erota, onko jollakulla paksut sukkikset tai legginssit, mutta mun mielestä ero on juuri käytännössä... Mulle on paljon helpompaa vetäistä sukkahousut jalkaan kuin laittaa legginssit ja etsiä sopivia sukkia, että nilkat ei ole paljaana tai että muuten tyylikästä asua ei "kruunaa" reikäiset sukat tai Ressu-sukat :D

      Poista
  3. Ihanan pirtsakka laukku!! Mulla on tuo sama, mustaa nahkaa, postasinkin siitä joskus kauan sitten http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi/2013/02/michael-kors.html , on ollut tuosta päivästä lähtien JOKA ikinen päivä käytössä ja näyttää vieläkin hyvältä :) pitkäaikainen sijoitus siis! :)

    http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että laukku kestää käytössä. Nykyisin kun tuntuu, että edes merkkituotteiden kestävyyteen ei voi luottaa.

      Mustanakin tämä laukku näyttää hyvältä ja kun sun blogiin kurkkasin, niin muistin, että minultahan puuttuu edelleen se ns. parempi musta laukku :) Ja se sun laukku on upea, musta-beige on mun ikisuosikkiväriyhdistelmä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)