Asiakasilta Decolassa = hurahdus keittiötarvikkeisiin ja sisustamiseen

Jokin aika sitten Keski-Suomen Kotitalousopettajat ry. järjesti asiakasillan Decolassa Jyväskylän kauppakeskus Forumissa. Decolasta olisi helppoa käyttää sanaa keittiötarvikeliike, mutta Decola on paljon enemmän kuin pelkkä keittiötarvikkeita myyvä kauppa! Illan aikana saimme tutustua liikkeen monipuoliseen valikoimaan ja vaikka olen silloin tällöin Decolassa ostoksilla käynyt, niin en ole oikein älynnyt, että valikoima on niin laaja ja kattaa keittiötarvikkeiden lisäksi sisustusesineet ja lahjatavarat sekä liikelahjat.

Aloitimme illan kahvittelulla ja herkuttelulla jouluisissa tunnelmissa. Mallikattaus oli Askartelupuoti Pian käsialaa ja Decola ja Askartelupuoti Pia tekevätkin yhteistyötä juhlien suunnittelussa.

Tässä toinen kiva mallikattaus, jonka teemana on nuoren parin joulu. Pieni lusikallinen purkki on aivan ihana ja herätti jo monen monituista lahja-ajatusta mielessäni... Purkki olisi käytännöllinen ja kiva pikkumuistaminen, jonka voi täyttää mielensä mukaan esim. rusinoilla ja manteleilla, joulusinapilla, makeisilla...

Decolan liiketilat ovat aika suuret ja mielestäni on ollut suuri vääryys, että Jyväskylässä ei  ole ollut tällaista liikettä jo vuosia, vuosia sitten. Ulkomaan reissuilla eksyn aina tällaisiin kauppoihin ja naisen logiikalla päättelin jo, että nyt kun ei ole mahdollisuutta matkustella, niin voin siis periaatteessa käyttää reissurahat kaikkiin kivoihin juttuihi, mitä Decolasta löytyy. Decola on taivas kaltaiselleni keittiöihmiselle, mutta vaikka ei keittiöorientoitunut persoona olisikaan, niin suosittelen silti käymään tutkimassa valikoimaa. Erityisesti suosittelen Decolaa lahjapulmissa. Valikoimista löytyy ihan huippuja lahjaideoita niin naisille kuin miehille, opiskelijoille, omaan asuntoon muuttaville, gourmet-kokeille... Aivan varmasti jokaiseen tilanteeseen!

Sanoin moneen kertaan illan aikana, että voisin ottaa Decolasta ihan minkä vaan tavaran ja olisin tyytyväinen. Sanoin myös, että jos joku etsii minulle lahjaa, niin Decolasta voi ostaa mitä tahansa. Sainkin sitten ystävältäni, joka myös tuolla illassa oli, kivan jouluisen lahjan. Tämä pannuosasto ei ole ehkä minun juttuni, mutta en pistäisi pahakseni, jos sattuisin saamaan violetin pannun. Noita kirkkaita värejä ei voi vastustaa!

Leivontatarvikeosastolla pyörin pitkään ihmetellen, mihin kaikkia tarvikkeita käytetäänkään. Marketeissakin on jo ilahduttavat valikoimat tarvikkeita leivontahirmuille, mutta suosittelen silti aina alaan erikoistunutta liikettä, josta saa ideoita ja neuvoja.

Tässä tutkailen toinen toistaan ihanampia juttuja... Kädessäni paketti, jossa on kaksi vaaleanpunaista, silikonista teekupin muotoista muffinivuokaa - aika mieletön lahjaidea joko sellaisenaan tai sitten niin, että leipoo vuokiin kauniit muffinit. Koristelutarvikkeetkin löytyvät helposti!

Hurahdin Decolassa ihan täysin ja olisin voinut ostaa vaikka mitä ihania juttuja, etenkin kun saimme asiakasillan ansiosta hyvät alennukset, mutta jälleen kerran olin vain järkevä. Olen nykyisin aivan liian järkevä ja nuuka shoppailija enkä osta oikeastaan mitään ylimääräistä, vaikka illan aikana uhkasinkin pistää astiavarastoni uusiksi. Sitä en sentään tehnyt, mutta ostin jotain, mitä olen halunnut pitkään... Pastakoneen! Vielä en ole sitä kokeillut, mutta kunhan vauhtiin pääsen, niin alan varmaan valmistaa aina omat makaronini. Ostin myös vihdoin viimein lämpömittarin, jota ahkerana sokerileipurina tarvitsen. Mittari ei ole kuvassa, sillä se kotiutui heti keittiön laatikkoon ja on ollut käytössä jo useasti. Olen vuosia tuskaillut mittariongelman kanssa ja olin aika riemuissani, kun löysin Decolasta myyjän asiantuntevalla avustuksella useamman eri vaihtoehdon ja kaikki erittäin edullisesti.Kuvasta puuttuu myös pari kivaa lahjaa, jotka annan ystävilleni myöhemmin. Minulla on tapana ostaa lahjoja hyvissä ajoin etukäteen ja se ei olekaan yhtään huono tapa! Sen verran turhaa ostin, että nappasin nätin kansion parilla eurolla mukaani ja kansiokin on jo käytössä. Juuri tuon tyylisistä retrojutuista tykkään ja jos jonain päivänä saan ihkaoman keittiön, niin se saattaa näyttää ranskalaiselta herkkupuodilta. Kuvassa näkyy myös kiva paketti, aivan ihana asiakaslahjapaketti, jonka sisällölle tulikin heti tarvetta. Jouluinen lusikanlepuuttaja on muuten oiva lahjaidea.
.
Jos et pääse käymään Decolan liikkeessä, niin suosittelen tutustumaan verkkokauppaan, jossa sielläkin on hyvä valikoima kaikkea tarpeellista, kaunista, kivaa ja jännää. Tässä kuvakollaasissa vain pieni osa Decolan monipuolisesta valikoimasta ja huomaat varmaan, että tavaraa löytyy moneen eri makuun. 


Kommentit

  1. Aah, ihania tavaroita :) Minä'kin tykkään paljon noista retrotyylisistä tavaroista, ovat tosi sieviä. Myös nuo pilkulliset astiat iskee ja nuo korutelineet, joilla on naisvartalo. Minulla on jo sellainen musta seisomassa yöpöydällä :) Oli niin nätti, että oli pakko ostaa ja isä murmatti että tuleeko sille käyttöä. Nykyään se on korujen peitossa, ei paljoa itse telineestä näy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri nuo kaikki retropurkit on minunkin suosikkeja, mutta myös niin moni muu juttu tuolla. Jos joskus jotain ihanaa juttua tarvitsen tai haluan edes vähän hemmotella itseäni jollain tavaralla, niin suuntaan varmasti Decolaan... Ja valmistaudun minäkin siihen, että ostan jotain sellaista, mistä joku epäilee, että onko sillä käyttöä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)