Pakastetun banaanin kirous

Hyvät ihmiset, kun kirjoitatte nettiin ruokaohjeita, niin voisitteko kirjoittaa ne TÄSMÄLLISIN KÄSITTEIN, TARKASTI, SELKEÄSTI JA YKSITYISKOHTAISESTI?! Kiitos. Piste.

Olin lukenut taivaallisen ihanan/törkeen hyvän/kuin pehmistä -banaanijäätelön ohjeen ja pakastanut banaanin etukäteen. Se katsokaas silleen helposti surautetaan tehosekoittimessa maitotilkan (ja kaakaojauheen) kanssa ja lopputuloksena on kuohkea ja terveellinen herkku. Kuvitelkaa tekin mielessänne kaunis jalallinen lasikulho (vaikka Villeroy & Bochia) ja siinä ilmavaa, viileää banaaniherkkua ja pitkä lusikka. Tuollaisen annoksen kanssa olisin istunut parvekkeelle nauttimaan lämpöisestä illasta... POKS, kuului vaan, kun unelma iltapalastani haihtui!

Se f***ing banaani oli liian haastava kaveri meikäläiselle. Kuori lössääntyi kiinni pehmentyneeseen hedelmälihaan ja irtosi suikaleina ja lötöinä riekaleina.  Sitten heiluin pienen veitsen kanssa, koska yritin kuoria banaanin sen avulla, mutta banaani katkesi ja toinen osa luiskahti tiskialtaaseen. Liukasta ja limaista kun oli ja vielä ihan hirveän vetistä. Nuukana ja köyhänä yritin huuhdella banaaninpalaa, mutta samalla luiskahti isompi palanen altaaseen ja banaani oli entistä vetisempi.

Olisiko se nyt ollut  ohjeen kirjoittajalta liikaa vaadittu, että kirjoittaa, että pannaani pannaan pakastimeen paloina? PPPP!!! Jos ei ole aiemmin pakastanut banaania, niin ei yksinkertaisesti eikä monimutkaisesti voi tietää, että se pitää ensin kuoria, sitten pilkkoa ja sitten pakastaa. Eiväthän kaikki seiskaluokkalaisetkaan tiedä, että banaani pitää kuoria ennen kuin sen laittaa pirtelöön, mutta se onkin ihan toinen juttu.

Nyt olen a) nälkäinen b) makeanhimoissa c) edellisistä syistä johtuen kiukkuinen. Mua huvita enää yhtään mikään!

Kommentit

 1. Voi ei, varmasti potuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolloin kyllä, mutta pieni murhe tässä Universumissa :)

   Poista
 2. Minä en edes ymmärrä miksi se banaani pitää ylipäänsä pakastaa O__o jos jotakin saa tuoreena, miksi käyttää pakastimesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla linjalla minäkin olen tuon episodin jälkeen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)