Kesäkuva-arvoitus eli blogiarvontaa...

Kuva välittäköön tämän viikon fiilikset! Vähän kosmetiikkapainotteinenhan kuvasta tuli, mutta halusin hehkuttaa uutta kesämekkoani, jonka hankin Muodin Satamasta. Mekkoon kuulunut vyö oli liian lyhyt, joten vaihdoin siihen naruvyön. Hehkutan myös paria uutta meikkiostostani. Laveran luomivärissä on minulle erikoinen sävy, Precious Gold, mutta olen aina vaan enemmän ihastunut kullan ja etenkin lämpimän kullan sävyihin ja nythän ne ovat kesämeikeissä muotiakin. Benecosin poskipuna on huippulöytö, ei maksanut montaa euroa ja antaa ihanan luonnollisen sävyn poskille. Lavera ja Benecos ovat siis luonnonkosmetiikkaa, hyväksihavaittua ja ihoystävällistä ja myös kestävää. Lumenen kynsilakka oli kompromissiostos, koska en löytänyt vastaavan sävyistä ekolakkaa, mutta tässä lakassa ei ole formaldehydejä, vaikka toki muita myrkkyjä on... Mutta menköön tämän kerran! Korvikset ovat Snö of Swedenin ja niitä olen käyttänyt paljon. Etsin jo viime kesänä tuollaisia korviksia, mutta ne olivat joka paikasta loppu ja ihmettelin, että miksi. Syy selvisi, kun vahingossa bongasin kuvan herttuatar Catherinesta, jolla killui korvissaan vaaleanäsvyiset pisarakorvikset. Nuo ovat ehdottomasti olleet suosikkikorvikseni, mutta olen taas muistanut, että rihkama on ärsyttävää, koska korupinnoite kuluu niin äkkiä. Etualalla näkyvä rannekoru on Oriflamelta ja se onkin kesäkoruni numero yksi. Salvatore Ferragamon tuoksu on kestosuosikkini ja minipullo sopii hyvin tämän viikon teemaan, kuten myös aurinkolasit... Joko joku arvaa, mistä on kyse? 

Kaikkien arvauskommentin jättäneiden kesken arvon pienen kuvan teemaan liittyvän yllärin! Voit osallistua arvontaan kirjoittamalla arvauksesi siitä, mihin tämän viikon teema mahtaa liittyä ja kirjoitathan myös nimesi ja meiliosoitteesi, jotta osaan ottaa voiton sattuessa yhteyttä. Jos et halua osallistua julkisesti, niin voit osallistua arvontaan myös sähköpostilla osoitteessa nainentummissa@gmail.com. Arvontaan voit osallistua 26.7. saakka. Onnea arvontaan ja rentoja kesäpäiviä!

Kommentit

 1. Lomareissu? Siinä arvaukseni =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta :) Arvaus osui oikeaan, mutta valitettavasti arpaonni ei osunut kohdallesi tällä kertaa.

   Poista
 2. Koska mainitsit Muodin Sataman, niin veikkaan Savonlinnan Oopperajuhlia villisti viikon teemaksi. Heinäkuu ja turistit liikenteessä ja ihan kuvittelin kuin olisin nähnyt siut Lidlin edessä joskus viime viikolla (ja varmaan kuvitelmaa olikin, kun kävelin ihan unenpöpperössä aamulla kauppaan).
  Puki ja Muodin Satama on ihan kivoja liikkeitä, mutta tyyriitä. Itse kyttään Guessin vaatteita Pukissa, mutta oishan siellä muutakin kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä veikkaus ja tarkoitus olikin tulla oopperoille, mutta lomareissun takia jäi väliin tänä vuonna.

   Pukista ostin aikanaan lähes kaikki vaatteeni, ostin laadukasta ja tyyristä, mutta harvoin. Osa noista vaatteista on edelleen käytössä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)