Pupu syö vadelmia

Olen jakanut blogissani hyvin vähän videoita, koska koen, että blogi on tarkoitettu pääasiassa muunlaiselle sisällölle ja videoiden jakaminen tapahtuu yleensä Facebookissa. Netti on täynnä jos jonkinlaista videota ja kaikista maailman videoista minä päätin jakaa teille, hyvät blogini lukijat, juuri tämän, jossa pupu mussuttaa vadelmia. Jaan tämän siksi, koska tulin pientä karvaotusta katsellessa hyvin onnelliseksi. Pidän suunnattomasti pehmoisista ja pörröisistä eläimistä ja olen ihan tyytyväinen, että kukaan ei ollut kuulemassa lässytystäni, kun katsoin videon ensimmäistä kertaa. Älkää kysykö, kuinka monta kertaa olen sen nyt jo katsonut! Mutta kun tuo pikku pupukani on niiiiin suloinen! Ja voi tuota mussutusta ja miten sen nenä ja posket liikkuu hassusti. Näyttää muuten siltä kuin pupulla olisi huulipunaa. 

Videota on katsottu yli 11 miljoonaa kertaa. Taisi jäädä meidän nettisensaatio Smoukahontas kakkoseksi tälle pupulaiselle! Yksinkertaiset asiat ovat monesti parhaimpia.


P.S. Tämä postaus ei johdu mitenkään siitä, että yritän vältellä pakollisia työhommia ja luuhailen ympäri asuntoa tekemässä kaikkea muuta kuin sitä, mitä pitäisi...

Kommentit