Menovinkki naistenpäiväksi: suurkirppis PalokassaHei kaikki kirppistelijät ja toki muutkin! Lauantaina 8.3. on Jyväskylän Palokan koululla supersuosittu naistenpäivän suurkirppis. Pöydät myytiin loppuun nopeasti eli kirppismyyjät tietävät, että tapahtuma on suosittu. Lisäpöytiä voi toki kysellä ja varapaikaltakin pöydän voi tuurilla vielä saada. Paikalla on kirpputorimyyjien lisäksi useita naisyrittäjiä markkinoimassa kiinnostavia ja persoonallisia tuotteitaan, kuten koruja. Tapahtumassa on myös kahvio, myyjäiset ja arpajaiset. Poliittisesti sitoutumattomana haluan huomauttaa, että tapahtumaa ei kannata karsastaa siksi, että sen järjestävät kokoomusnaiset. Mielestäni sillä ei ole väliä, mikä taho tällaisen tapahtuman järjestää. Jyväskylässä on vähän suurkirppiksiä ja minusta on hienoa, että kokoomusnaiset puhaltavat yhteen hiileen (vai pitäisikö sanoa ruiskukkaan) ja järjestävät yleishyödyllisen tapahtuman.

Olin viime vuonna suurkirppiksellä myymässä ja sain hyvän tuoton ja sen lisäksi tapasin mukavia ihmisiä. Kirppistelyssä parasta onkin se, että saa jutskailla ihan ventovieraitten kanssa ja jutunjuurta riittää ja siksi päivä yleensä kuluukin nopeasti. Olen lajitellut tavaroita ja poiminut vaatehuoneesta ja kenkäkaapista myytävää entisten tavaroiden lisäksi ja toivon, että kauniit laukkuni, kenkäni ja vaatteeni löytäisivät hyvän kodin! Tänä vuonna ajattelin kokeilla, että tekevätkö kotitekoiset vaahtokarkit kauppansa... Monesti olen suunnitellut leipoa kakkuja ja herkkuja myyntiin, mutta en ole koskaan jaksanut ja olen ajatellut, että ensinnäkään en raaskisi pyytää riittävää hintaa, ja toiseksi en ole ihan varma, ostaisiko niitä kukaan ja sitten jäisinkin tappiolle. Nyt kokeilen siipiäni vaahtiskauppiaana, joten katsotaan, miten käy!
Lisätietoja saat tapahtuman Facebook-sivuilta!
 Nähdään kirppiksellä!

Kommentit

  1. Marjo Pakka5.3.2014 13.53

    Kiitos Minttu! Tapahtuma on todellakin loppuunmyyty, mutta jos joku vielä haluaa tulla, niin järjestämme toki extra pöytiä. Järjestäjän puolesta tervetuloa! :) -MP

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)