Vähän kuin ystäväkirjaa kirjoittaisi eli blogihaastevastauksia

Minua on heitetty haasteella! Juhlahuuma-blogin Jenni laittoi minulle kivan haasteen, jonka otin ilolla ja innolla vastaan. Kiitos haasteesta :) Olen aina tykännyt täyttää ystäväkirjoja ja vastata tällaisiin kyssäreihin. Kysymyksiin vastaaminen ei ole vain ajanvietettä vaan se voi olla parhaimmillaan itsetutkiskeluakin ja minulla menikin jo aika pitkään ennen kuin pääsin eteenpäin ensimmäisestä kysymyksestä. Tällaiset haasteet ovat kivoja, koska minusta on kiinnostavaa tutustua ihmisiin täällä blogimaailmassakin ja myös kertoa itsestäni jotain vähän enemmän kuin normipostauksissa.


Mistä unelmoit?
Olen saanut toteutettua niin monta unelmaa, että pitää jo kehittää uusia! Unelmani ovat lähes aina liittyneet reissaamiseen ja iiiso unelma olisikin päästä jollekin ihanalle, eksoottiselle paratiisisaarelle. Unelmoin myös helposta elämästä ja ihan oikeasti maailmanrauhasta ja siitä, että minkään olevaisen ei tarvitsisi kärsiä (=peace & love!).

Uskotko intuitioon?
Kyllä ja toivon, että opin luottamaan siihen vielä enemmän. Meidän sisäinen viisautemme on ehtymätön voimavara.


Mistä innostut?
Lähes kaikesta ja ihan liikaa! Kaikesta kivasta tekemisestä, aktiviteeteista, hassuista ideoista, pöllöilyistä, uusista ruoka- ja leivonnaisohjeista... Välillä kaikesta sellaisestakin, mistä ei kannattaisi, mutta nyt olen oppinut olemaan ilmoittautumatta vapaaehtoiseksi opekokouksissa.


Aamu vai ilta?
Aamut on nykyisin vähän takkuisia, mutta valitsen silti aamun, koska silloin uusi päivä tiedossa eikä koskaan tiedä, mitä kivaa se tuo tullessaan.

Sanat vai kuvat?
Olen Shakespearen linjoilla siinä, että sana on terävämpi tuhatta miekkaa (tai jotenkin noin se vissiin meni). Tämä kysymyshän on ihan ihmisrääkkäystä - ei voi laittaa valitsemaan kahdesta noin tärkeästä asiasta! 

Mottosi?
Näkyy tuolla blogin bannerissa eli niinkin suuren ajattelijan kuin Carrie Bradshaw'n lausahdus: ´
"You shouldn't have to sacrifice who you are just because somebody else has a problem with it." 

Kaunein maisema?
Harrastan maisemien ja maailman kauneuden ihailua monta kertaa päivässä ja esim. jokin aika sitten, kun oli kovat pakkaset, oli lunta ja pyöräilin töihin, niin auringon kirkkaanoranssi kajo teki maisemasta niin upean, että huokailin taas sitä, miten ihmeellinen maailma onkaan. Minulla on ollut etuoikeus nähdä upeita maisemia ja valinta oli vaikea, mutta valitsen niistä sen, joka vei tämän järviä/merta sekä vuoria rakastavan haaveilijan sydämeni iäksi. 
♥ Lago di Garda, Italia, 2009 ♥

Maaseutu vai kaupunki?
Kaupunki. Minusta on tullut kaupunki-ihminen, vaikka ei sisäinen mualainen koskaan mihinkään katoa ja minulle on tärkeää, että luontoa ja vehreyttä on lähellä kaupungissakin.

Mielenkiintoinen ajatus?
Mietin tätä kokonaisen päivän ja kävin läpi koko kosmoksen toimintaa alkuräjähdyksestä alkaen, evoluutioteoriaa, Hitlerin syntymää ja sen seurauksia, molekyyligastronomiaa, höyrykoneen toimintaa, kosmetiikan ainesosia, energioita ja se lopputulema eli mielenkiintoinen ajatus johon päädyin, oli että jos kaikki maailman ruokavarannot jaettaisiin tasan maapallolla, niin kenekään ei tarvitsisi nähdä nälkää.

Miksi bloggaat?
Aloitin aiemman blogini jo vuonna 2008, koska halusin tuoda esille erilaisia ajatuksia ja näkökulmia, ottaa kantaa asioihin ja epäkohtiin, ehkä parantaa maailmaakin ja koen edelleen, että blogi on siihen hyvä väline. Se on erinomainen väline myös oman luovuuden kehittämiseen. Blogi on myös hyvä kanava, jonka kautta voi jakaa ruokaohjeita, kivoja kuvia, asuideoita ja kaikkea sellaista, mikä on minulle ja lukijoille tärkeää.
Blogi on minulle rakas harrastus.

Laitan haasteen eteenpäin näihin ihaniin ja inspiroiviin blogeihin:
♥ Minttu - Go 4 it vol 2 ♥
♥ Melina -Minishow ♥
♥ Heidi - Enkeleitä ja Tähtipölyä ♥
♥ Miss Ruki Ver -Pin the Fuck Ups ♥

RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE JA
MAHTAVAA TALVILOMAA NIILLE, JOTKA SITÄ VIETTÄVÄT (kuten minä, haha)!

Kommentit

  1. Kiitos, alankin heti pohtimaan näitä ja vastailen varmaankin huomenissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua jos vastaat! Meissä kaikissa asuu pieni tirkistelijä, joka haluaa tietää tällaisia asioita :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)