Isabel Marant pour H & M


Ei ole kovin monta muotiblogia, missä ei hehkutettaisi Isabel Marantin ja Halvan ja Mauttoman yhteistyötä. Monissa blogeissa ja muotilehdissä asiasta intoiltiin jo kuukausia sitten.

En ole ikinä löytänyt mistään yhteistyösarjasta mitään mielenkiintoista tai miellyttävää enkä oikein edes ymmärrä yhteistyökuviota. Teetetään lapsityövoimalla jonkun nimekkään disainerin suunnittelemat vaatteet jollekin perushalpisketjulle. Ostajina vaatefriikit, jotka haluavat vähän luksusta ja catwalk-tyyliä itselleen, mutta joilla ei ole varaa kalliisiin brändeihin (huom! Ei brandyihin!). Jonotetaan kauppaan tai silmät kiiluen tuijotetaan nettiä, että joko verkkokauppa on auki ja sielläkin tulee ilmoitus, että joudut jonottamaan. Ostetaan parilla sadalla eurolla vaatteita ja asusteita ja ajatellaan, että saatiin huippumuotia melko halvalla ja helposti. Sen pari sataa voisi ehkä käyttää aitoihin ja alkuperäisiin vaatteisiin, eikö? Huippumuotiakin saa todella edullisesti, kun osaa etsiä oikeista paikoista. 

Kävin H & M: n nettisivuilla katsomassa tuon suuresti hehkutetun Isabel Marant -malliston. Vaatteet olivat outoja ja rumia. Tai ylitavallisia ja ylihintaisia. En tykännyt. Odotan sitä, että Chanel tai Dior suunnittelee vaatteet H & M: lle. Tai en odota, koska olen aina ajatellut, että aito on aitoa ja jos siihen ei ole varaa, niin sitten on parasta jättää ostamatta. Ei mulla muuta. 

Kommentit

 1. Mä oisin voinut jotain niistä ottaakin, kun äsken kävin kattomassa, mutta oon kyllä ihan samaa mieltä! Ostan mieluummin oikeeta designia, jos on varaa, ja jos ei ole niin en osta. Ei kaiken tavaran tarvii olla kaikkien saatavilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ne ihan kaikki hirmu rumia olleet, joitain perusvaatteitakin oli ja tietysti kivoja ideoita, mutta not my cup of tea.

   Poista
 2. Mun mielestä muotiblogiskenestä kertoo aika paljon se, että olen järkytykseen asti positiivisen yllättynyt, kun joku uskaltaa sanoa tämän ääneen. :D Muutenkin tykkään kyllä blogistasi ensisilmäyksellä.

  Kiitos!

  ilonpaiva.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Mulla on ollut tällä viikolla tarve sanoa ääneen asioita, joista yleensä vaietaan. Välillä tuntuu, että ihmiset ei osaa ajatella omilla aivoillaan vaan mennään massan mukana eli esim. kaikki hullaantuu jostain vaatemallistosta, vaikka ei oikeasti siitä itse tykkää, ostaa vaan siksi koska se ikään kuin kuuluu asiaan. Sullakin on tosi kiva blogi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)