Kesän 2013 flowerpower-paita


Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Nimittäin se, kun löysin keväällä Guess by Marcianon kukallisen maksimekon eli tämän. Tiesin heti, että mekon malli ei minulle sopisi ja löysinkin sitten samaa kuviota olevan paidan. En ole kukkakuosien ystävä, koska suurin osa kukkakuvioista on mielestäni tätimäisiä, lapsellisia tai retroja enkä olekaan löytänyt minua miellyttävää kuosia. Jonkun mielestä tuokin kuvio voi olla tätimäinen, mutta minun mielestäni se on erikoinen ja raikas.

Paidalla oli ihan kivasti hintaa ja olikin viisasta odotella heinäkuun alennusmyyntejä. Olin tilaamassa paitaa Fashionstoren nettikaupasta, mutta yllätysyllätys Danske Bankin sivut jumittivat maksuvaiheessa eikä tilaaminen onnistunut. Sitten iski paniikki ja tilasin paidan Guessin omilta sivuilta suoraan Itaaaliasta. Parikymppiä enemmän se maksoi mitä Fashionstorella, vaikka toimituskuluja ei mennytkään. Harmitti taas vimmatusti tuo pankin sivujen toimimattomuus ja tuo oli viimeistään syy vaihtaa pankkia! Myönnän olleeni liian hätäinen, sillä Fashionstorella olisi vielä noita paitoja ollut, mutta koska olen liian tottunut epäonneeni ja siihen, että minulle jää käteen elämän jakojäännös lähes kaikessa, niin paniikinomaisesti tilasin paidan Guessiltä. Juuri tuona tilauspäivänä olin lukenut MouMoun blogia, minne hän oli sattumoisin laittanut kuvan Guessin kukkamekosta. Kirjoitin kommenttiboksiin tilausongelmistani ja sain sinne vastauksen Fashionstorelta! Tuollainen on mielestäni hyvää asiakaspalvelua ja olin iloisesti yllättynyt, vaikka en tuon firman kanssa sitten kauppoja tehnytkään.

Värikkään paidan saatuani ajattelin, että miten helppoa sen kanssa olisikaan yhdistellä kaikkea, mutta käytäntö osoittautui hankalaksi ja visioni kaatuivat taas kerran vaatehuoneeni sisällön puuteellisuuteen. Kaikki paitaan mätsäävät värikkäät laukkuni ovat satiinisia ja ne ovat turhan juhlavia ja pieniä arkikäyttöön, mutta olen varma, että tulen paitaa joissain kesäjuhlissa käyttämään ja silloin se saa parikseen pinkin tai turkoosin satiinilaukun. Minulla olisi tarvetta pinkille tai lilalle arkilaukulle ja kengille ja voi miten ihanaa olisikaan yhdistää pinkit kengät paidan kanssa! Nappasin mukaani korilaukun, joka saa pointsit siitä, että se sopii kaiken kanssa. Myös alaosan valitseminen oli hankalaa ja farkkusortsien tai valkoisten housujen kanssa paita sopisi ehkä parhaiten. Arkipäivinä olen pitänyt paitaa vaaleansinisten capri"farkkujen" kanssa, koska farkkusortseja en omista enkä myöskään tällä hetkellä mahtuvia valkoisia housuja. Olen käyttänyt paitaa myös sinertävän hameen kanssa, mutta hameeseen yhdistäessä tulee helposti täti Moonika -look.

Pidän siitä, että vaatteessa on jujuja ja yksityiskohtia ja tässä paidassa juju on hihoissa. Nettikaupan kuvissa ei näkynyt, että hihat olisivat pussimalliset ja että niissä on halkiot, mutta yllätyin positiivisesti paitaa sovittaessani. Käsiä pestessä tosin täytyy aina huomioida, että hihat saattavat roikkua lavuaarissa, mutta äkkiähän ne kuivuvat, nimim. kokemusta on jo! Paidan materiaali tuntuu laadukkaalta ja miinusta tulee ainoastaan siitä, että kangas on ohutta ja aluspaita onkin tarpeellinen. Vaate on ilmava ja tuon kesäisempää vaatetta ei voi ollakaan. Siinä on mielestäni 2000-luvun flowerpoweria!
Viime viikolla minulle sattui hirvittävä bad hair day ja taistelin sitä vastaan huivilla, joka ihan hyvin sopikin paidan sävyyn. Sitten laitoin isot hopeiset korvarenkaat ja hetken mietin, että mikä mielikuva minusta tuleekaan... Kyllä, huivista ja korvakilluttimista tuli ennustajaeukkoefekti, joten vaihdoin korvikset violetteihin sydämiin. En kai nykyisin enää pääse lähtemään mihinkään ilman ahistumista siitä, että minulla on liian vähän ja täysin vääränlaisia koruja ja nyt ahisti sekin, että kukalliseen paitaan olikin yllättävän vaikeaa yhdistää mitään koruja. Lisäksi minua ahisti se, että olin superturvoksissa  eikä edes huippuhyvä kuvaajani onnistunut otoksissaan, koska en viihtynyt omassa kehossani vaan ajattelin koko ajan ulkoista olemustani ja sitä, että jos mahaani tökkäisi neulalla, niin kävisikö minulle niin kuin ilmapallolle. 


Sanotaan, että ensirakkaus ei haalistu ja veikkaan, että tämä paita tulee pysymään luottovaatteenani kesästä toiseen!

Kommentit

  1. Pusero näyttää sinulla oikein kauniilta! :) Toivottavasti saamme nauttia vielä aurikoisista säistä, jotta sille tulee käyttökertoja.

    Mukavaa viikkoa,

    -Fashionstore-tiimi

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aion uhmata syksyn synkkyyttä ja sateita tuolla puserolla :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)