Runosuoni collection -juliste sisustuksessa (+alekoodi)

*Juliste saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Yhteistyössä runoilija Piia Raita ja Designtarrat.fi*

Kirjoitin toukokuussa lukukokemukseni Piia Raidan runokirjasta Koskaan ei voi tietää kuinka ihmeelliseen päivään herää (Mediapinta Oy, 2017). Ihastuin esikoisrunoilija Raidan omintakeiseen ja syvälliseen, mutta ymmärrettävään tyyliin ja valokuviin ja kirja on sittemmin saanut vakituisen paikan yöpöytäni viereisellä hyllyllä. Runokokoelma on tarjonnut minulle rauhoittumisen hetkiä ja oleskelua kauniiden sanojen ja sielukkaiden ajatusten maailmassa. 

Nyt Piia Raidan runous on lähtenyt elämään ihan uudella tavalla, sillä Designtarrat.fi on julkaissut Runosuoni collectionin. Valikoimaan kuuluu seinätarroja ja harmonisia ja tunteikkaita julisteita, joiden kuvat ja tekstit sulautuvat tasapainoisesti toisiinsa. Sain valita itselleni yhden julisteen ja vaikka kaikki julisteet olivat niin ihania, että olisin voinut ottaa niistä jokaisen kotini kaunistukseksi, niin omimman tuntuinen juliste löytyi heti ja valinta oli helppo. Tämä Aallot-juliste päätyi minulle, koska sen viesti koskettaa minua juuri nyt.

Meriaiheet ovat minulle aina mieleisiä ja rakkaita, mutta julisteen teksti puhutteli minua ja siksi juliste saikin kodistani varsin näkyvän paikan. Jokainen voi tulkita tekstiä haluamallaan tavalla, mutta minulle se on muistutus elämän aallokosta, jonka voi päästää satamaan ilman turhaa vastaan pullikoimista - ottaa vastaan kaiken, mitä on tullakseen. Teksti symboloi mielestäni myös omien rajojen asettamista. Joskus meillä kaikilla täytyy olla aallonmurtaja, joka suojaa omaa satamaamme. Aallonmurtajan tehtävähän on päästää laivat turvallisesti satamaan ja jos aallonmurtajaa ei olisi, niin laivat saattaisivat kovassa merenkäynnissä vaurioitua törmätessään toisiin aluksiin tai laituriin. Meillä jokaisella tulisi olla oma henkinen aallonmurtaja, joka ikään kuin suojelee meitä ulkopuoleltamme tulevilta vahingollisilta asioilta. Jos päästämme kaiken ulkopuolelta tulevan mieleemme ja sieluumme, niin mekin saatamme vaurioitua ja siksi on joskus pakko asettaa omat rajat. Aallonmurtaja muistuttaa minua myös vahvuudesta ja sitkeydestä, sillä aallonmurtaja vastustaa sinnikkäästi ja väsymättä meren aallokkoa.

Aallot-taulun katseleminen rauhoittaa minua ja ihan oikeasti jollain vähän merkillisellä tavalla antaa minulle voimaa - voimaa ottaa elämä vastaan ja asettaa omat rajat. En tiedä teistä muista, mutta minä tarvitsen elämääni syvällisiä ajatuksia ja nimenomaan niiden lukemista ja pohtimista ja ennenkaikkea näkemistä. Siksi seuraan Instagramissa kaikkia #quotes -juttuja (ja myös @runosuoni) ja kirjoitan keittiön ilmoitustaululle inspiroivimmat ajatukset ja vaihtelen niitä fiilikseni mukaan. Sanokaa nyt pliis joku muukin, että saatte voimaa erilaisista teksteistä ja harrastatte erilaisten mietelauseiden lukemista ja omaksumista! 

Julisteen viesti on minulle niin tärkeä, että päädyin valitsemaan julisteen koossa 30x40 cm. Yleensä ostan kaiken tällaisen postikorttikokoisena perustelemalla, että en halua seinilleni mitään suurta enkä enää yhtään mitään, mikä vie tilaa missään suunnassa. Julistekokoja on siis useita ja jos olisi avarampi asunto ja enemmän seinätilaa, niin olisin saattanut päätyä vielä suurempaan kokoon. Kehysvalinnassa päädyin yksinkertaiseen malliin, jotta julisteen harmonia ei rikkoudu ja kuva ja teksti pääsevät oikeuksiinsa. (Jos jokin ei pääse oikeuksiinsa niin värit hämyisen illan kuvausolosuhteista johtuen... Julisteen oikea, harmaampi värisävy näkyy ylläolevassa kuvassa ja kehykset ovat enemmän hopeansävyiset, mutta kauniilta tuo minusta silti näyttää.) Juliste on laadukasta ja vahvaa paperia ja se asettui kehyksiin hyvin ja näyttää ihan oikealta taululta. Yleensä kun julisteviritelmäni näyttävät epämääräisesti räävityiltä ja hätäisesti kyhätyltä :D.

En ole mikään sisustaja, mutta viime aikoina olen hankkinut kotiini monia kivoja juttuja ja tuntuu mukavalta saada kotiin jotain uutta ja innostavaa. Koska koen sisustamisen vähän hankalaksi, niin tarvitsen helppoja juttuja, joilla saan kotia uudistettua ja julisteet ja tarrat ovat juuri sellaisia ja mikä parasta, ne ovat kätevä sisustusratkaisu vuokrakämppäänkin.

Runosuoni collectioniin kannattaa todella tutustua, jos haluaa vähänkin persoonallisempaa otetta seinäsisustamiseen. Kokoelman julisteet ja tarrat ovat kaunista ja edullista käyttötaidetta, joka sopii erilaisiin koteihin ja tiloihin. Aiheita on laidasta laitaan ja ajatelmat ilahduttavat elämän eri tilanteissa. Muutama lempeä rakkausaiheinen juliste / tarra sopii hienosti esim. häälahjaksi. Kokoelmassa on myös hyvin lohduttavia lauseita jollekulle elämän kolhuja kokeneelle tai jopa surevalle. Monet julisteet ja tarrat sopivat oivallisesti merkkipäivämuistamiseksi ja voin kokemuksesta sanoa, että juliste on ihana synttärilahja, sillä sain oman julistepakettini juuri synttäripäivänäni. En osannut sitä silloin odottaa ja yllätyin todella, että toimitus kesti vain pari päivää.

Jos joululahjat on ostamatta, niin ei hätää, sillä Designtarrat.fi tilaus ehtii vielä hyvin jouluksi ja lisäksi saat ihan koko valikoimasta - 15 % alennuksen koodilla

 RUNOJOULU2017

Kuluvatko julisteet ja sisustustarrat sinun sisustukseesi?

Kommentit

  1. tungsten titanium : TitaniumArts - Tungsten - Tungsten - TitaniumArts
    tungsten titanium. Tungsten titanium tent stove | Tungsten. Tungsten. Tungsten. Tungsten. Tungsten. Tungsten. titanium white wheels Tungsten. Tungsten. Tungsten. Tungsten. Tungsten. titanium hammers Tungsten. titanium quartz Tungsten. Tungsten. men\'s titanium wedding bands

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)