Lumijo-koruarvonta

*Yhteistyössä Lumijon kanssa. Ei sisällä mainoslinkkejä. Kuvat Lumijo*

Viime vuonna etsin kaulakorua itselleni lapseni ristiäisiin ja kuinka ollakaan, Facebook oli stalkannut googletuksiani ja ehdotteli minulle nimikorukauppaa. Tsekkasin valikoiman enkä löytänyt mieleistä korua. Sitten ajattelin, että ehkä jokin muukin firma myy nimikoruja ja googlettelemalla päädyin kotimaisen Lumijon sivuille. Selasin valikoimaa pidätellen ihastuksen huokauksia ja ajattelin, että näistäkö minun pitäisi osata valita vain yksi! Suurin osa koruista oli aivan minun tyylisiäni ja olin ihan häkeltynyt. Yleensä plärään valikoimat - olipa kyse vaatteista, kenigistä tai koruista - läpi tylsistyneenä miettien, että miksei koskaan ole sellaista kauppaa, jossa olisi lähinnä vain oman tyylisiäni tuotteita. Varmistin, että korut sopivat minulle, sillä minulla on nikkeliallergia ja korut ovatkin nikkelivapaita. Pitkän pähkäilemisen jälkeen päädyin hopeiseen nimirenkaaseen, jonka keskellä on sininen sydämenmuotoinen kristalli. Koruun kaiverrutettiin toiselle puolelle lapsen nimi ja toisella puolella lukee Lumijo. Nimikorut ovat persoonallisia lahjoja ja jos ei halua kaiverruttaa nimeä koruun, niin muutkin tekstit ovat mahdollisia. Tekstikorujen valikoima on erittäin laaja ja olen ihan satavarma, että 47 erilaisen korutyypin joukosta löytyy jokaiselle oman tyylinen. Kuvassa esimerkkikoru ja kun tekstin voi valita itse, niin korussahan voi lukea mitä vaan!

Nimikorun kanssa laitoin tilaukseen äidilleni sydämenmuotoisen kaulakorun, koska hän oli pitkään harmitellut, että hänen vanha sydänriipuksensa oli niin kulunut eikä sitä kehdannut enää käyttää. Hän on käyttänyt ostamaani korua paljon (lähes aina) ja kyllä minäkin käyttäisin, jos minulla noin nätti koru olisi. Äitini on jo iäkäs (vaikka tunteekin itsensä edelleen kaksvitoseksi) ja ohuiden kaulakorujen lukon näprääminen on välillä hankalaa ja siksi tuollainen isolukkoinen koru on kätevä. Tässä vinkki kaikille, jotka on ostamassa korua iäkkäämmille ihmisille!

Tilasin äidilleni myös Mummu-rannekorun, koska oli tulossa hänen ensimmäinen äitienpäivänsä mummona. Mummu-koru on ollut hänen suosikkinsa, sillä se on kaunis ja tyylikäs ja siinä on ihana ajatus. Tämä koru on erinomainen lahjaidea kaikille blingbling-mummuille!

Kun lähdin töihin hoitovapaan jälkeen, niin huomasin, että minulta puuttuu muun muassa penaali, toimiva nitoja, muistitikku ja paljon muuta tärkeää. Eräs erittäin tärkeä juttu arjen sujumisen kannalta on avainkaulanauha ja sekin puuttui! Entinen pinkki-violetti hajosi, joten minun piti hankkia uusi. Taas googlettelin eikä mitään löytynyt, mutta sitten sain päähäni tarkistaa, olisiko Lumijon valikoimassa avainkaulanauhoja ja olihan siellä: yksi aivan ylitäydellinen. Jos olisin pyytänyt jotakuta tekemään juuri minulle sopivan korun, niin se olisi tismalleen tällainen:

Vähän kimallusta, nahkaa, rock'n rollia, hippihenkisyyttä, syvempää symboliikkaa ja käytännöllisyyttä, joka on työpäivien aikana todistettu useaan otteeseen. Pidän siitä, että niskaani ei paina mikään painava ja paksu pompulakillutin ja että avaimet saa näpsäkästi irti. Avainkaulanauha on kaunis kuin koru ja korun virkaa se on minulla toimittanutkin monena päivänä eikä minulla taida olla yhtään sellaista asua, jonka kanssa se ei sopisi. Kätevää, jos sattuu unohtamaan kaulakorun jonain aamuna! Olen myös liittänyt isomman sydänriipuksen erääseen mustaan ketjuuni ja käyttänyt sitä kaulakoruna.

Jos riipukset ottaa irti, niin jäljelle jää kiva rinkulakoru ja koska minulla on pula pitkistä kaulakoruista, niin olen tätä käyttänyt jo monesti pelkiltään. Minua viehättää suuresti renkaan sanat Hope, Peace, Faith, Truth ja Love, koska olen tällainen maailmaa parantava ja noihin asioihin uskova tyyppi.

Tilaajalahjaksi sain ihastuttavan Siipien suojassa -korun ja olin ihan hämmästyksissäni siitä, että kaupanpäällinen oli niin hulppea ja ihan kunnon koru eikä mikään pieni juttu. Yleensähän kaupanpäälliset ovat tyyliin jotain pinssejä tai muuta pientä ja harvoin mitään näin arvokasta. Siipien suojassa on lasten koru, mutta se vain sattuu sopimaan minulle niin hyvin, että olen sitä käyttänyt ja hopeiset enkelinsiivet kaulassa tunnen oloni suojelluksi. Tämäkin koru on erinomainen lahjaidea.
Kuva ei Lumijon
Lumijon on perustanut Marja-Liisa Kukkonen vuonna 2010 ja yrityksellä on verkkokaupan lisäkis kivijalkamyymälä Vaasassa. Yrityksen mielenkiintoinen nimi tulee Kukkosen lasten nimien alkutavuista. Lumijo on minusta aivan upea nimi suomalaiselle yritykselle! Jotkut ovat minulta kyselleet korujani tutkiessaan, että mikä Lumijo ja olen sanonut, että se on eräs upea suomalainen korumerkki. Jos minulla lukisi kaulakorussa Guess, niin sitä ei kukaan ihmettelisi ja olenkin pohtinut aika paljon merkkivimmaa. Minä kannan ylpeänä kotimaisen käsityöläisen valmistamia koruja ja toivon todella, että ihmiset kannattaisivat suomalaisia yrittäjiä. Monesti vedotaan siihen, että kotimaiset tuotteet ovat ylikalliita, mutta Lumijon kohdalla voi vain ihmetellä sitä, miten edullisia korut ovat.

Lumijon korut ovat persoonallisia ja valikoima on niin monipuolinen, että jokainen löytää varmasti jotain sekä arkeen että juhlaan, itselle tai lahjaksi. Miehille on usein vaikeaa keksiä lahjaa ja jos mies vain suinkin koruja pitää, niin nimikoitu koru on hyvin henkilökohtainen lahja. Oman lapsen nimellä varustettu koru olisi ihana lahja vaikka ensimmäiseksi isänpäiväksi. Erilaiset enkelikorut ovat suloisia lahjoja niin pienille kuin isoillekin ja nyt kun itsellä pyörii mielessä kummiasiat, sillä minusta tuli pienen prinsessan kummi, niin olen ajatellut, että enkelikoru sopisi myös ristiäislahjaksi tai rippilahjaksi. Pienelle kummivauvaprinsessalleni tilasinkin erään jutun, mutta en halua vielä paljastaa, mikä se on, koska hän saa sen vasta myöhemmin.

Valikoimassa on hyvin koristeellisia koruja, mutta myös simppelimpään makuun sopivia. Korujen materiaalit ja tyylit ovat monipuolisia, mutta juuri se aiheuttaa itselleni aina runsaudenpulan :D. Materiaaleista tuli mieleen, että Lumijolta löytyy myös korutarvikkeita käsistään käteville. Lumijon valikoimassa on myös käytettyjä vintage-koruja ja jos vanhat korut kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti tsekata valikoima!

Korut ovat kestäneet käyttöä hyvin ja olipa kyseessä mikä tavara hyvänsä, niin arvostan kestävyyttä. En aio enää ostaa yhden yhtä kallista rihkamakorua, sillä ne ovat aina olleet pettymyksiä. Eräät tavaratalosta ostamani vaaleakiviset korut olivat aivan susia, sillä kaulakorusta irtosi kivi ensimmäisellä käyttökerralla. Sain uuden korun tilalle, mutta vähälle käytölle tuo koru on jäänyt, sillä en oikeastaan edes pidä siitä ja saman sarjan korviksista lähti hopeinen kiilto aika nopeasti ja koristekivi himmeni ruman näköiseksi.

Jos tilaat Lumijolta, niin kyselepä, olisiko esim. työporukalla tai kaveriporukalla innokkuutta tehdä kimppatilaus. Minimitilaus on 120 euroa ja kimpan vetäjä saa valita itselleen korun Lumijo-korun valikoimasta (huom. ei vintage-koruja). Tilaus toimitetaan ilman toimituskuluja, kuten kaikki muutkin tilaukset. Toimituskuluttomuus on mielestäni tosi iso plussa! Plussaa tulee myös siitä, että korut pakataan kauniisiin lahjapussukoihin tai -rasioihin. Tuollainen tuntuu kivalta asiakkaan huomioinnilta ja kun ostaa koruja lahjaksi, niin on helpottavaa, kun ei tarvitse lähteä erikseen ostamaan pakkaustarvikkeita.

Koska olen niin ihastunut Lumijo-koruihin, niin ajattelin ilahduttaa blogini lukijoita ja järjestää arvonnan. Lumijo lahjoitti palkinnoksi kaksi erilaista korua: upean ja ainutlaatuisen koru-uutuuden eli nahkahelmikorun, jonka värin voittaja saa valita ja avainkorun nimilaatalla, johon saa valita haluamansa tekstin. Arvon siis kaksi voittajaa eli toinen saa rannekorun ja toinen avainkorun.

Arvontaan voit osallistua kertomalla blogin kommenttikentässä,
 mikä koru on suosikkisi Lumijon valikoimasta. 
Käy tutustumassa valikoimaan täällä.

Arvonta päättyy ma 24.10 klo 21.00.
Muista jättää blogin kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi,
jotta saan yhteyden voittajiin.


Kommentit

  1. Tykkäsin Tekstirengas -kaulakorusta ja tuosta palkintona olevasta avainnauhasta. Oma hieno kaverin tekemä puuhelmet+pääkallohelmet -avainanauha menikin jo rikki :(

    VastaaPoista
  2. Sydän enkeli turkoosi kaulakoru oli suosikkini. Mukaan arvontaan. Kivoja tuotteita ovat . Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Enkeli turkoosi kaulakoru on munkin suosikki, ihania koruja kaikki. Mukaan arvontaan.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  4. Suosikkini on tämä ja olen kauan jo ihaillut Lumijon koruja: http://www.lumijokoru.com/sydankaulakoru-tekstilaatalla-p-2182.html
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Airiina
    Onpa ihania tuotteita paljon, kivoja lahjoja vaikka. Avainkaulakoru enkeliriipuksella on suosikkini. Osallistun arvontaan.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  6. Oli paljon kaikkea ihanaa, mutta suosikkini oli rannekoru Turun hopea!
    mannanpostiatluukkupistecom

    VastaaPoista
  7. Olipas yllätys noi edulliset hinnat. Tulee varmaan tilattua lahjaksi ja itsellekin. Suosikkini on avainkoru nahkanauhassa eli taitaa olla sama kuin sinullakin. Mukana arvonnassa.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Suojelusenkelikoru on suosikki.

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  9. http://www.lumijokoru.com/always-safe-valinnaisella-tekstilla-p-1548.html prinsessa1977 at gmail.com

    VastaaPoista
  10. My Family on mun suosikki

    VastaaPoista
  11. Emilia on ehdoton suosikkini <3
    Anne
    auringonlapsi80@jippii.fi

    VastaaPoista
  12. Oi, tämä on tosi ihana <3: http://www.lumijokoru.com/always-safe-p-1559.html

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Vaikka mitä ihanaa, kuten tämä: http://www.lumijokoru.com/nimikoru-renkaalla-p-2149.html

    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Tämä on upea, mutta niin ovat kyllä nuo palkintona olevatkin ^_^ http://www.lumijokoru.com/nahkakasikoru-musta-p-2183.html
    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Henna28
    Suojelusenkelikoru on suosikkini, upeita paljon.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Hienoja koruja kauppa täynnä :) Suojelusenkelikoru punaisella sydämellä on suosikkini. riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Aika vaikea valita kyllä suosikkia, mutta onhan tuo suojelusenkelikoru aika upea, samoin kaikki muutkin..

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  18. Tämä on tosi kiva; http://www.lumijokoru.com/emilia-p-1900.html :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Tämä ketjukoru taitaa olla suosikkini: http://www.lumijokoru.com/ketju-rannekoru-p-2139.html

    cloudberryshake (at) gmail.com

    VastaaPoista
  20. Mukana ihanassa arvonnassa!
    Tässä suosikkikoruni: http://www.lumijokoru.com/amanda-helmikaulakoru-p-1743.html
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Peppi
    Tämä on suosikkikoruni http://www.lumijokoru.com/ketjuavainkoru-enkeliriipuksella-p-2153.html

    peholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  22. Paljon ihania koruja, mutta tämä sykähdytti nyt: http://www.lumijokoru.com/nahkakasikoru-ruskea-p-2184.html

    kirppuilija@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  24. Noi on kyllä niin ihania koruja!

    Suosikkini juuri nyt, vaikean valinnan jälkeen on =) :

    http://www.lumijokoru.com/sydanriipus-hopeaa-p-2189.html

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  25. Todella nättejä koruja, joista kyllä tuo sydänkoru Emilia on suosikkini. Mukana kivassa arvonnassa :)
    T: Miukkis
    birgit82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  26. Nahkakoruista ihanimmaksi valikoitui Kärlek:
    http://www.lumijokoru.com/karlek-p-1771.html
    -Marjuska-
    laaksonritari@luukku.com

    VastaaPoista
  27. Emilia koru😊
    roosa.n-@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. http://www.lumijokoru.com/perhonen-p-1694.html

    pusuri(at)luukku.com

    VastaaPoista
  29. Avainkaulakoru enkeli riipuksella on minun lempparini :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Nimikoru renkaalla on lempparini =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Nimikoru renkaalla on lempparini =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Suosikkini on http://www.lumijokoru.com/amanda-helmikaulakoru-p-1742.html
    texas-86 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Helmilootus on näyttävä ilmestys! elisabet.kokkonen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Juuri tuollainen avainkoru nimilaatalla olisi hieno! hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Suosikkikoru olisi tuollainen hopeakaulakoru: http://www.lumijokoru.com/sydanriipus-hopeaa-p-2189.html. Antaisin sen lahjaksi perheenjäsenelle. juhtimus(ät)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  36. http://www.lumijokoru.com/emilia-p-1164.html

    Tämä oli kaunis :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Teksirengas -korut on ihania :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Kivoja koruja :) Nahkainen rannekoru sydämellä oli tosi upea!
    sannamultala@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Kiva postaus, hyvät vinkit, joulukin tulee... :D

    Siipien suojassa on ihanin <3

    ulla.pulkkanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Nahkakäsikoru mustilla tai punaisilla helmillä!

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Emilia koru on suosikkini :) kipa89@windowslive.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)